Kino do 3500zł

look4s

New member
panowie jak podłaczyc fronty jamo 606 do Pioneer VSX-920K bo sa 4 wyjscia w kolumnach, ma ktos jakis pomysl zeby to dobrze gralo

damian820927

New member
Bez reklam
Najprościej jeśli masz kabel dwu żyłowy odkręć dolne nakrętki zaciskowe wsuń kable do czerwonego i czarnego zacisku i zakręć, pamiętaj żeby nie wyciągać zworków (metalowych blaszek łączących) oba terminale. Jeśli możesz zdradź jakie koszta za zestaw ?

damian820927

New member
Bez reklam
look4s to nie bi-amp Twój Pioneer VSX-920 ma taką możliwość, poniżej przykładowy obrazek z czym to się je. Zworki robią podobną robotę tylko zasilanie idzie z jednego terminala.

Bi-amp.jpg

Attachments

• Bi-amp.jpg
    Bi-amp.jpg
    193,3 KB · Wyś: 1026
Ostatnia edycja:

look4s

New member
a czy da sie w tymi pionku tj VSX-920 podniesc bas ale na dzwieku przestrzennym? bo na stereo normalnie mozna a na jakimkolwiek przestrzennym nie moge sobie z tym poradzic
i czy jak mam podlaczony tuner sat i xboxa po hdmi to czy moze byc tak ze domyslnie bedzie mi zawsze wlaczal obraz wlasnie z tunera sat a jak np wlacze xboxa to z automatu mi przelaczy na obraz z xboxa i oczywiscie jak wylacze amplituner na obrazie z xboxa to po ponownym wlaczeniu zeby znowu wrocil na domyslne ustawienie czyli na tuner sat (xbox wylaczony)
nie wiem czy jest wogle taka mozliwosc ale tak sobie to wymyslilem :p

a i jeszcze chialem zobaczyc jak beda graly kolumny jamo 606 z subem creativa P580 tylko nie wiem jak je podlaczyc? tu jest ten sub http://imageshack.us/photo/my-images/821/subpk.jpg/
czy wystarczy kabel chinch/jack?

Ostatnia edycja:

saj1

New member
Witam,
szukam kina domowego do tv i muzyki głównie rokowej.
chce wydać ok3-3.5tys

pytanie czy:
YAMAHA RX-V671 + BD-S671 + KODA AV707 v3 + SW1000
za 3839zł jest wart swojej ceny??:niewiem:

a może w tej cenie kupie coć lepszego
czekam na opinie
pzdr SJA1

Do góry