Kino do 3500zł

look4s

New member
Witam! Szukam kina domowego za 3-3,5tys, uzywane bedzie do xboxa, filmow i muzyki :) Pokoj mam 20m2. Myslalem o amplitunerze Yamaha RX-V471 albo Denon AVR-1611 nie wiem ktory lepszy by byl a co do glosnikow to nie mam pojecia jakich szukac. Prosze o pomoc i wasze propozycje.
Mile widziane byly by propozycje tansze czyli do 3tys i 3,5tys

Ostatnia edycja:

damian820927

New member
Bez reklam
Za około 3200zł masz Denona 1611+ Monitor Audio M4+M2+MC jeśli nadwyrężyłbyś swój budżet do około 4200zł masz jeszcze suba do tego zestawu MSW-10

look4s

New member
a jezeli chodzi o amlituner to ktory lepij wybrac bo oba sa w podobnej cenie i oba mi sie podobaja Yamaha RX-V471 czy Denon AVR-1611?

damian820927

New member
Bez reklam
Podobają tzn ? Odsłuchałeś je oba ? Jeśli tak to wybierz ten który przeważa pod Twoje preferencje, mi osobiście z tej dwójki pod Monitor Audio przypadł bardziej Denon co prawda odsłuchałem z tymi MA 1911 ale różnica po między nimi jest znikoma. Jeśli nie słuchałeś idź na odsłuch z tych ampli z MA

damian820927

New member
Bez reklam
W tym budżecie mało ruchu mamy ampli+zestaw kolumn Popatrz jeszcze na KEF C7 set ale to bez suba około 3400zł Albo zestaw z Klipschem F1 set z Onkyo np. fajnie zagra Klipsche mają wysoką skuteczność grają dynamicznie choć te są najmniejsze z serii potrafią fajnie zagrać a w przyszłości dokup suba.
Czyli:
KEF C7 set 5.0 w przyszłości sub
Klipsch F1 set 5.0 w przyszłości sub
MA M4 set z 5.0 w przyszłości sub

look4s

New member
zestawy z denonem 1611 + KEF C7 i MA M4 wychodza ponad 4 tys :(
z Klipsch F1 wyszlo by akurat 3,5 tys ale nie podoba mi sie ich wyglad
czy masz jeszcze cos do zaproponowania ciut tanszego zebym sie zmiescil w 3,5 tys

ndo

New member
Klipsch F1 badz Monitor audio M4 lub nowe Mr ale teraz nikt wiecej o nich ci nic nie powie (nowosc) plus Onkyo 508/578

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Ale co chcesz to porównać z Denonem i kolumnami Jamo?
Przecież te głośniki Pioneera wcale nie zagrają.
Ale w końcu to Twoja kasa.

look4s

New member
tak tylko pytalem o opinie sam nie wiem co chce kupic :) myslalem moze cos dolozyc kasy i kupic w saturnie na raty ale niestety nic cniekawego u mnie nie bylo :(

blackninja a w denonie to usb to tylko do muzyki jest tak?
a spora jest roznica miedzy 1611 a 1612? moze lepiej kupic 1611 i do tego jakis sub

Ostatnia edycja:

Slawko1

New member
Bez reklam
pamowie a taki zestawik Pioneer DV-420, VSX-920K, Jamo S 606 HCS 3 - Zestaw kina domowego - CENA w RTV EURO AGD czy ten pionek bedzie dobry? akurat w mim miescie jest ten zestaw to bym go kupil jak by bylo warto

DVD w zestawie to obecnie daremnie wyrzucona kasa.
Chcesz w miare tanio i sensownie kopić to kup:
Denon AVR-1611 lub Onkyo 509
Jamo S 606
BLU-RAY LG BD660 który jest w miarę tani, obsługuje większość formatów audio, wideo,
ma usb, sporo dobrych opinii.

Ostatnia edycja:

look4s

New member
dvd mi nie potrzebne a jak kupie ten zestaw to mam na niego kupca za 200zl a okazalo sie ze jedyna opcja to niestety raty zestaw kolumn jest dobry a i ten pionek chyba porownywalny do denona

Do góry