Kino 5.1 bd 3d

bysiu1988

New member
Witam. Planuje zakup KD 5.1. Na wstępie dodam że ma to być zestaw zintegrowany, w cenie około 2000 zł. Głównie do filmów, czasem muzyka. Zestaw ma posiadać napęd BD z możliwością 3D, złącze USB co najmniej jedna sztuka z możliwością odtworzenia jak największej ilości plików przez to złącze. Potrzebuje także minimum 1 wejście HDMI w takim cudeńku. Znalazłem fajny nowy model LG BH9420. Teraz kwestia czy ktoś to słyszał? Jakie wrażenia? Pomieszczenie w którym to ustawie wielkie nie będzie, jest to pokój dzienny z aneksem 17m2. Ktoś ma może jakieś inne propozycje?

Ostatnia edycja:

blackninja

ninja
Pomagam
VIP
Panasonic SC-BTT195

SC-BTT195EP-K-HiRes-Image__Image--%5B1%5D((Europe))-1ZoomA1001001A12B06B50023H45336.jpg

kukers21

New member
brak w nim wejść HDMI.Poczytaj o tych modelach co zaproponowałem, zwróć uwagę na kolumny głośnikowe są podłogowe,uważam to za plus.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Firma LG nigdy nie produkowała dobrych systemów audio. Panasonic ma duże doświadczenie w jakości audio.
Ale wybór należy do Ciebie.

bagiennik

New member
Bez reklam
Ale w przypadku plastików to aktualnie LG nie ma konkurencji... Panasonic to żart...

Oczywiście i tak bym czegoś takiego nie kupił bo to plastik a do 2000zł to wiadomo co można ...
Ale jak koniecznie chcesz z jakiegoś powodu sprzęt zabawkowy to LG jest najmniejszym złem ;>

Ostatnia edycja:

bysiu1988

New member
No dobra chłopaki, nie kłócić mi się tutaj ;) Ninja, jaki model z "plastików" polecisz? Cena około 2000, z dobrym dźwiękiem przestrzennym. BluRay 3D, i koniecznie minimum 1 wejście HDMI?

Do góry