Kierownica do PS3

Status
Zamknięty.

gadulinho

New member
Bez reklam
Kierownica mieści się na blacie o grubości 5 cm. Mam jeszcze jedno pytanie - czy podczas naciskania hamulca coś Wam tam stuka? Jak tylko lekko dotknę pedał hamulca to coś stuka.. Przy naciskaniu gazu wszystko jest ok. Nie pamiętam już czy było tak od początku czy nie

azet

Member
Bez reklam
Mam pytanie do posiadaczy Logitech Driving Force™ GT. Otóż jedyne miejsce gdzie mógłbym zamocować kierownicę to stół z dość grubym blatem (5 cm grubości). Czy byłby ktoś tak uprzejmy i sprawdził czy te uchwyty mocujące są w stanie "chwycić" tak gruby blat?

Pozdrawiam
sam sobie zrób stolik .......

S

spy

Guest
Kierownica mieści się na blacie o grubości 5 cm. Mam jeszcze jedno pytanie - czy podczas naciskania hamulca coś Wam tam stuka? Jak tylko lekko dotknę pedał hamulca to coś stuka.. Przy naciskaniu gazu wszystko jest ok. Nie pamiętam już czy było tak od początku czy nie

O super, nastepna kierka w lidze.

A propos hamulca, nic nie stuka...

wojti12

New member
hej,
wlasnie sie przymierzam do kierownicy. oczywiscie zainspirowalo mnie F1 :)
po przeczytaniu watkow moj typ to DF GT - mozna kupic za ok 380-400pln
Nowosc - o czy moze bylo na forum chyba to G27 - pewnie ulepszona G25 - najtaniej znalazlem za 999pln - troche drogo
Tyle chyba nie wydam nie kiere ale znalalzem na forum taki kwiatek, ktory mnie zainteresowal i chcialbym byscie sie podzielii swoimi spostrzezeniami.
Multi Racing Seat X360, PC, PS2, PS3 + FOTEL !! (1244071987) - Aukcje internetowe Allegro
Czy to sie sprawdzi? - wiem ze moze byc ciezko cos napisac jak sie nie uzywalo.
cena do przelkniecia tylko jak jakosc?

Mi sie spodobalo - u mnie jest taki uklad ze nie mam stolu do jakiego przykrecic DFGT.
lepsza jest tez napewno pozycja - bardziej rajdowa niz na kanapie :)

i ciekawostka - pisza ze bezprzewodowe !!!!
nie wiem czy to ma FF?

przekonany do tego nie jestem ale rozwazam
napiszcie swoje odczucia
pozd

A...

Member
Jak najszybciej ;) A serio, to myślę, że w przeciągu tygodnia, dwóch.
Narazie widzę, że mam stratę okolo 2 sek do kierownic, więc mam nadzieję poprawić wasze czasy po zakupie ;)

Ostatnia edycja:

wojti12

New member

czy te 5cm to jest pewne?

na innym forum znalalzme info ze max 2,6cm

ja mam stol ok 4cm i juz chce ja kupic :)

wojti12

New member
nie spox, szkoda fatygi ;-)

juz kupilem wiec zobaczymy, moj stol to ok 4cm wiec na luzie powinno wejsc
mam nadzieje ze nie bedzie tylko za nisko......

WojtR

Member
Bez reklam
do czego montujecie kierownice ?
jak gram przed TV z braku laku zaprzyjaźniłem się chwilową z deską do prasowania , jak mnie druga połowa zobaczyła z tym w salonie to śmiech był długi :fool::mrgreen: no ale co tam , chłop oszalał na starość :)

szukam wiec czegoś szybkiego do usunięcia i składania , żeby robić import/export tego z salonu :)

zbynio81

Member
polecam

mam te cacko-stojak-polecam jak najbardziej. Mozna pięknie dostosować do siedziska i szybko spakować na półke z zamontowaną kierownicą

u mnie czeka zakurzone na półce z kierką na GT5 :)

WojtR

Member
Bez reklam
nie wiem czy to producent czy firma widmo , mam małe zaufanie do podmiotów do których nie można uzyskać danych adresowych , zadzowonić , pracownicy podpisują się tylko imionami , nie można przelać kasy , uzyskać proformy , zakupić tylko przez paypal , sklep a raczej domena jest własnością jakiejś dziwnej firmy wysyłkowej a nie raczej producenta mi to zwyczajnie dziwnie śmierdzi a mogliby na tym robić niezłą kasę albo starają robić w sposób nie do końca legalny ... to właśnie mi nie pasuje

nolf

New member
Rozumiem Twoje obawy. Zamawialiśmy miesiąc temu od nich stojak do DFP dla kolegi. Stojak przyszedł ładnie spakowany, kurierem tak jak trzeba. Zero problemów. Śmiało zamawiaj i się tak nie stresuj o te 300 zł ;) Ps. Stojak spełnia super swoją funkcję. Czekam na GT5 i zamawiam też jeden dla siebie.

Masta_J

Active member
Bez reklam
nie wiem czy to producent czy firma widmo , mam małe zaufanie do podmiotów do których nie można uzyskać danych adresowych , zadzowonić , pracownicy podpisują się tylko imionami , nie można przelać kasy , uzyskać proformy , zakupić tylko przez paypal , sklep a raczej domena jest własnością jakiejś dziwnej firmy wysyłkowej a nie raczej producenta mi to zwyczajnie dziwnie śmierdzi a mogliby na tym robić niezłą kasę albo starają robić w sposób nie do końca legalny ... to właśnie mi nie pasuje
To sobie wejdź tutaj i następnie company:
wheelstand pro

Widać już czy to producent czy firma widmo, Twoje zaufanie powinno się zwiększyć bo masz dostęp do danych adresowych, jak się postarasz to i telefon znajdziesz. Kto wie może nawet będziesz mógł przelać kasę, jak Ci się poszczęści to dostaniesz fakturę.

Pozdrawiam,

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry