Kiedy w Polsce będzie dostępna aplikacja Cloud TV w telewizorach Philips 2013 ?

accu

New member
Bez reklam
Kiedy będzie dostępna w Philips SmartTV aplikacja : Cloud TV.

Witam uprzejmie,

Mam zapytanie , kiedy będzie dostępna w Philips Smart TV nowa aplikacja : Cloud TV --> w telewizorach Philips z 2013 r. ?:-| Teoretycznie powinna być dostępna od 5 września 2013 r .

BTW , dotyczy to również telewizorów Philips z 2012 r . Chodzi mnie o dostępność tej aplikacji
w naszym kraju.

Pozdrawiam,:)
accu
:kom:

Ostatnia edycja:

kacperhq

New member
Ja też tego szukam od kilku dni. Nie ma ani Cloud Tv ani Cloud explorer. Za granicą już jest bo zmiana kraju nic nie daje. Właśnie wgrywam nowy soft datowany na 05.09.13 ale w opisie do niego nic nie było by dodali tą usługę

kacperhq

New member
Witam,
CloudTV już dostępne, co do kontentu to się nie wypowiem bo jeszcze nie miałem czasu na przeglądanie.
Dodatkowo widzę jest też gazeta.tv

szybal

Banned
Witam jutro odbieram nowy 8008 jestem bardzo ciekawy co zmienilo się na lepsze w porównaniu z 8007,co to za tajemnicza aplikacja cloud tv?

jenson

Banned
Przyczyna jest taka, że to jest model z 2012 roku, a ta aplikacja jest dostępna tylko w modelach z 2013.

no chyba nie, bo na początku września mówiono coś***innego...
"The service is compatible with all Philips smart TV models introduced in 2012 and later and is already available across parts of Europe and Russia."

kacperhq

New member
no chyba nie, bo na początku września mówiono coś***innego...
"The service is compatible with all Philips smart TV models introduced in 2012 and later and is already available across parts of Europe and Russia."

Aplikacja ma być dostępna w modelach z 2012 po aktualizacji softu. Na razie jeszcze się on nie pojawił

pados135

New member
Wczoraj znalazłem jakąś aktualizację do 5008 ale na rynek angielski . Rozmawiałem dzisiaj z Infolinią Philipsa z pytaniem kiedy będzie ta wersja softu dla Polski. Nie potrafili mi na to pytanie odpowiedzieć

strzala

Member
Co znaczy na rynek angielski? Przecież te aktualizacje są identyczne. To że nie masz napisu "pol" oznacza tylko tyle, że nie ma instrukcji instalacji po polsku. Już kiedyś pisałem, że sprawdzałem pliki z zipa programem do porównywania według zawartości po bitach i to były te same pliki. Chodzi o serie 6 do 9, bo 5 i niższe mają chyba inne oprogramowanie.

accu

New member
Bez reklam
Witam przeglądałem programy dostępne w Cloud tv żadna rewelacja większość włoskich ,jak dla mnie nic ciekawego.

Witam uprzejmie,

Jak znajdziesz trochę wolnego czasu , to proszę napisz , jak Tobie "chodzi" ten wymieniony "telewizorek"
Philips 55PFL8008S/12 .

accu

szybal

Banned
Witam uprzejmie,

Jak znajdziesz trochę wolnego czasu , to proszę napisz , jak Tobie "chodzi" ten wymieniony "telewizorek"
Philips 55PFL8008S/12 .

accu
Witam jak na razie wszystko ok,co prawda brak możliwości pisania z klawiatury w you tobe , bardzo plastikowy pilot,okulary na baterie to główne braki w porównaniu z 8007 a i brak wieszaka w nodze co było bardzo dobrym pomysłem.Obraz wydaje się ciemniejszy,a głośniki moim skromnym zdaniem lepiej grały umieszczone w nodze.

accu

New member
Bez reklam
Witam jak na razie wszystko ok,co prawda brak możliwości pisania z klawiatury w you tobe , bardzo plastikowy pilot,okulary na baterie to główne braki w porównaniu z 8007 a i brak wieszaka w nodze co było bardzo dobrym pomysłem.Obraz wydaje się ciemniejszy,a głośniki moim skromnym zdaniem lepiej grały umieszczone w nodze.

Witam uprzejmie ,

Dziękuję za szybką odpowiedź:smile: . Czy może próbowałeś nagrywać programy telewizyjne na uprzednio
sformatowany dysk ?

accu

szybal

Banned
Nie próbowałem mam nagrywarkę z multimedi,ale nie wiem dla czego na tych samych ustawieniach obraz jest bardzo chropowaty linie poszczępione nie wygląda to tak dobrze jak na 8007

Do góry