Na nikim sie nie wyzywam a jesli nie zauwazyles to wiedz ze spostrzeglem ze na razie nie ma mowy o jakiejs konkretnej dacie tej akcji, gdyz prawdopodobnie ona jeszcze z mm nawet nie wyszla, dlatego zmienilem sposob mojego zapytania na taki w ktorym prosze o to, zeby ktos jesli sie dowie w przyszlosci o dniach bez vatu w mm tu o tym napisal, bo ja akurat moge z innych zrodel sie nie dowiedziec a tak to sobie tu bede sprawdzal
Poza tym jedynym powodem mojego oburzenia jest wszechobecny w tym temacie SPAM, SPAM SPAM!!!
niestety.... i wlasnie to wyrazielem moim drugim postem, to ze piszecie nie na temat i zaczynacie sie przezbywac czy media markt to dobry sklep jakby cokolwiek to mialo wspolnego z moim pytaniem, mam dla Was propozycje zalozcie sobie swoj temat: "Czy media markt to dobry sklep?" a potem obalajcie ta hipoteze milionami postow, rozwalilo mnie to ze po moim "wkurzonym" poscie normalnie jakby nigdy nic (a moze moj post jest jakis ukryty i nikt go nie widzi?) ciagnie sie ta sama gadka o media markt
Inna sprawa jest to, ze zauwazylem, iz to forum jest jedna wielka antyreklama "media markt", bez zadnych konkretow poprostu, nie bede cytowal, piszecie i jednoznacznie sugerujecie ludziom zeby tam nie kupowali
A ja akurat nie jestem idiota i oczywista sprawa jest ze sprawdze gdzie najtaniej mozna kupic konsole zanim pojde do jakiegokolwiek sklepu ja kupic, osobiscie sprawdzilem ze w mm bez vatu wychodzi najtaniej w polsce