Naprawdę aż tak dobrze odbierasz jakość obrazu? Powiem szczerze ze wole oglądać ma swojej starej plazmie, bardziej mi pasuje. Być może jest to kwestia przyzwyczajenia oka, nie mniej jednak spodziewałem się czegoś lepszego. Z drugiej strony widac niska jakość kanałów nadawanych na popularnych platformach.
Witam po raz kolejny,
65XH9005 - dalsze problemy z resetowaniem TV po wykonaniu twardego resetu i przywróceniu do ustawień fabrycznych. Dodatkowo TV czasem traci dźwięk i kilkanaście sekund nic nie słychać, konieczne przełączenie z TV na android lub na odwrót.
Po ostatniej aktualizacji (kilka tygodni temu) występuje problem z wyszukiwaniem głosowym, na początku wyszukiwanie głosowe działało na pełnym zakresie (netfilx, canal+, HBO, youtube), obecnie wyszukiwanie głosowe działa tylko i wyłącznie na jednej z platform. Aby wyszukać coś głosowo na youtube muszę wejść konkretnie w youtube. Zaczyna mnie to już mocno "wkuwriać".
Ach i jeszcze jedno, samoczynnie przestawia mi ustawienia trybu obrazu na ustawieniach "własne"!
TV z 09.2020
jestem przerażony co sie dzieje z tym modelem Sony, mialem sobie kupic 85 cali, ale chyba sie wstrzymam![]()
Niedopracowane nowe dziecko. Za szybko wypuscili nowy procesor na rynek bez dluzszych testow. Po nowej aktualizacji u mnie wraca do normy, wiec tak szybko sie nie zrażaj. Radze jeszcze chwile poczekac z kupnem az go dopracuja ale zupelnie nie przekreslalbym serii 9.
A kiedy miałeś aktualizacje?
Nie skreślałbym tak szybko bo TV daje super obraz. Co ciekawe problemu z miganiem nie występują podczas oglądania Netflixa czy HBO go. Granie na Xbox series x to czysta przyjemność. Z zawieszeniem miałem okazje się zetknąć 2-3 razy wiec do przeżycia ale migotanie paska jest uciążliwe przy oglądaniu zwykłej tv.