Witam wszystkich i od razu opisze sytuacje jaką mam z tą kamera.
Moje pytanie kieruje szczególnie do tych osób które tę kamerę posiadają.
Zakupiłem ja dwa dni temu i już zaczęły się schody po uruchomieniu kamerki zacząłem robić zdjęcia ,myślałem że będą one wysokiej klasy jednak po skopiowaniu ich z kamery na komputer ku mojemu ogromnemu zdziwieniu zdjęcia te są zamazane i nie wyraźne.Uruchomiłem opcje nagrywania nagrałem filmik 20 minutowy ,skopiowałem go na komputer i ta sama sytuacja obraz niewyraźny (zamazany )szybkie ruchy kamera powodują piksele.Próbowałem trochę poustawiać w opcjach ale wyszło jeszcze gorzej
.W związku z tym mam pytanie jakie Wy macie ustawienia w tej kamerce ?? Bo po opisach na stronach internetowych wynika ze zarówno zdjęcia jak i nagrania wideo są super jakości czego ja puki co nie mogę potwierdzić.
Ps ewentualnie proszę o pomoc w konfiguracji. Pozdrawiam.
Moje pytanie kieruje szczególnie do tych osób które tę kamerę posiadają.
Zakupiłem ja dwa dni temu i już zaczęły się schody po uruchomieniu kamerki zacząłem robić zdjęcia ,myślałem że będą one wysokiej klasy jednak po skopiowaniu ich z kamery na komputer ku mojemu ogromnemu zdziwieniu zdjęcia te są zamazane i nie wyraźne.Uruchomiłem opcje nagrywania nagrałem filmik 20 minutowy ,skopiowałem go na komputer i ta sama sytuacja obraz niewyraźny (zamazany )szybkie ruchy kamera powodują piksele.Próbowałem trochę poustawiać w opcjach ale wyszło jeszcze gorzej

Ps ewentualnie proszę o pomoc w konfiguracji. Pozdrawiam.