Witam
Co do porównań bezpośrednich w domu ( które jest dla mnie najlepszym z możliwych ) akurat sharpa nie porównywałem ale miałem tą okazje porównać te dwa modele Sharp 32 GA9 i JVC 32 X70 w sklepie, antena siatkowa i dvd demo jvc . .Dla mnie lepiej wypadł JVC bardzo naturalne kolory, biel nie wpada w kolor niebieskawy tak jak w sharpie co do czerni porównywalna ,
jednego czego nie porównywałem to kątów, dżwiek lepszy w JVC naprawde bardzo dobry jak na taki małe głosniczki bas jest słyszalny,w jvc więcej mozliwosci w ustawieniach menu. Ja wybrałem JVC i jestem bardzo zadowolony co nie znaczy że Sharp jest złym wyborem Porównań dokonywałem ze znajomym nasze opinnie były zgodne na korzyść JVC , Co do wyglądu zewnętrznego również bardziej podoba mi sie JVC nie wspomne o mojej drugiej połowie. No i zwróć uwage na awaryjność jest dość dużo na ten temat na tym forum. Ale to są moje subiektywne odczycia ,najlepiej jak byś mógł sam porównać te dwa modele ,każdy ma różne upodobania jednym podoba się to na co inni nawet nie zwrócą uwagi.
Pozdrawiam i życze trafnego wyboru