ja67 napisał:Poprawcie mnie ,jeśli się mylę -seria P80 jest bez tunera DVB-T ? Troche to dziwne by było.
kiki napisał:Ceny - 32 P 80 detal 4999 zł
37 P 80 detal 6499 zł
42 - jeszcze nie ma wyceny.
To są ceny sugerowane .
Dla członków kluby oczywiscie ceny specjalne i pierwszeństwo zakupu.
Modele 32 już wjeżdzają , modele 37 od 22.07 w Polsce.Tym razem mają to być najszybsze dostawy w Europie .
JVC ma lepsze formatowanie - to widać właśnie na zdjęciach.
Kolejne porównania z RD2 i LX pojutrze.
czekam na cenę 42P80 i porównanie z RD2E.mosca napisał:No wreszcie pojawiły się oferty cenowe w sklepach internetowych serii P80. Najniższe jakie udało mi się znaleźć:
LT-32P80 - 3959 zł
LT-37P80 - 5139 zł
Bardzo dobre ceny jak na początek sprzedaży!! Jeżeli nic nowego nie wprowadzą na rynek z technologią 100 hz to kupuje ten telewizor.
dokładnie jestem w identycznej sytuacji ... również mam te same odczucia w kwestii wyglądu samego LCD, ale najważniejsza jest jakość obrazu.mdag napisał:czekam na cenę 42P80 i porównanie z RD2E.
Jeśli obraz będzie zbliżony, to chyba lepszy dźwięk i wejście component przeważy za 42P80.
Sam wygląd P80 jest gorszy od RD2E, ale to już mniejszy szczegół..
p.s. czy ktoś znalazł może w necie duże zdjęcie modelu p80 w całej okazałosci ?
ja mam jeszcze jeden pomysł i jeszcze jeden mętlik w głowie.photosmart napisał:dokładnie jestem w identycznej sytuacji ... również mam te same odczucia w kwestii wyglądu samego LCD, ale najważniejsza jest jakość obrazu.
Też muszę kupić 42 cale ... oglądałem w MM RD2 i na SD faktycznie sporawował się dość dobrze. Róznił się od np. XD1 tym, iż można go oglądac z troszkę mniejszej odległości ... co u mnie ma fakt ten ma duże znaczenie.
pozdrawiam i czekam na porównanie