S
sopotboy
Guest
hdmi
Po aktualizacji dzwięk dalej zanika (HDMI 26lx60p).
Po aktualizacji dzwięk dalej zanika (HDMI 26lx60p).
Na razie nie przejmuję się za bardzo tymi problemami. Za jakieś 2-3 tygodnie chcę wymienić tuner na nbox recorder. Mam nadzieję, że do tego czasu te i inne problemy zostaną usunięte. Jeśli nie to trzeba będzie zakupić kolejny kabelekVelvivaldi napisał:To spróbuj po SPDIF powinno być bez zanikania na ampli
GreGoR15 napisał:Witam ...
Poczytałem o Waszych sukcesach i problemach ...
Mam ostatnią wersję softi N-Box-ie 4,76a4 - i brak dzwięku na wyjściu optycznym. Tuner podłączony jest do amplitunera Panasonic SA-HE75.
Przed zmianą softu dźwięk był ale z czkawką ... teraz cisza jak w grobie.
Sprawdziłem ustawienia: DD-TAK, przepiąłem (próbując wykluczyć problemy z kablem) kabel z drugiego tunera TripleDragon-a - też cisza ...
(oczywiście TD gra bez problemu)
Tuner resetowałem - też bez rezultatu ... co jeszcze mogę zrobić?
Przez "cincz" i "euro" dźwięk jest no ale to nie optyk ...
Może jakieś sugestie?
GreG
I wszystkie programy i VOD udostępnionemaciek_f napisał:Tak z przymrużeniem oka
Mały postulat do Panów z "n"-ki. Może opublikujcie kod źródłowy Waszego softu! Panowie - open source - w trzy miesiące macie gotowe oprogramowanie, najlepszą platformę w europie, zadowolonych abonentów, zaspokojone wszelakie wymagania.
Ładnie to tak kpić z niewiedzy innychGreeg napisał:Przecież nie ma nowego softu do zwykłego nboxa
może go zrobią do końca roku a może nie
Kto ich tam wie?
Niedługo miną 2mce od ostatniej aktualizacji ,problemy jak były tak są dalej
Pozdr.
Greeg napisał:Witam
Sorry za mój docinkowy post ale już mnie wkurza te ciągłe codzienne sprawdzanie nboxa czy jest już nowe oprogramowanie do niego
Pozdrawiam G.