JBL Cinema Sound CSS 1500 JBL Cinema Sound CSS 1500

wooodnik

New member
Witam. Stalem sie szczesliwym posiadaczem glosnikow

JBL Cinema Sound CSS 1500

Wczesniej nie planowalem ich kupic ze wzgledu na swoja cene, ale ze trafila sie extra promocja udalo mi sie je nabyc za 2999 zl to stwierdzilem ze warto. Teraz chcialbym do nich dokupic amplituner w jakies rozsadnej cenie. Prosze o pomoc.

Mam rowniez pytanie kolega chcial kupic identyczne glosniki i chcial je podlaczyc do amplitunera Denon AVR-1508 czy jest taka mozliwosc, czy ten ampi poradzi sobie z tymi glosnikami czy moga powstac jakies problemy ?

wooodnik

New member
tomiga napisał:
za 2999 kupiles zestaw 5.1?? no to niezla promocja

A no kolega zalatwil bo ma jakiegos znajomego w Saturnie. Tylko tylko ze bez pudelek bo to z wystawy bylo ale nic nie porysowane ani nic i normalnie gwarancja jest i wszystko :) A co z tym amplitunerem? Pomoże ktos ?

wooodnik

New member
Dzieki za odpowiedz. A ktos mi jeszcze moze odpowiedziec w sprawie Denona co ma kolega AVR-1508. Czy ten amplituner moze grac w tymi glosnikami ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:

greg419

New member
U mnie ten zestaw głośników jest zasilany przez Onkyo 607 i jestem bardzo zadowolony:D. Początkowo rozważałem zakup HK 255 ale między innymi ze względu na mniejszą moc HK wybrałem jednak Onkyo , lubię czasami poprzeszkadzać sąsiadom:mrgreen:. Interesuje mnie opinia innych forumowiczów na temat tych głośników czy warte są tych pieniędzy może kolega blackninja wypowie się w tym temacie.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
nie poradzi sobie - zabraknie dynamiki. Musisz sięgnąć do takich kolumn poziom Denona 1909 , Pioneer VSX 819 ,Marantz 4002

Do góry