za 2999 masz Bose 900 na ich stronie. Możesz kupić, potestować 90 dni i odesłać jeśli stwierdzisz że to nie dla Ciebie. Produkt rozbudowywalny (surroundy, subwoofer). Dialogi biją na głowę (ba! na kilka głów!) i efekt przestrzenny, ale tego nie da się opisać, to trzeba usłyszeć.Hej, podepnę do się do tematu.
Zakupiłem bar 500 i w sumie jestem zawiedziony, zależało mi na lepszych efektach w filmach, lepiej słyszalnych dialogach. A ten Jbl to tylko tyle, ma mocny bas..
Co byście polecieli do 2500? Ewentualnie mogę coś dołożyć.
Salon z kuchnią to będzie łącznie około 50 m2Jak duży masz pokój ?
Jaki miałeś dobrej pory sprzęt audio ?
W pierwszej wersji miałem kupić Yamahe yas-209, ale zacząłem czytać i padło na jbl 500. Który mnie to totalnie zawiódł...za 2999 masz Bose 900 na ich stronie. Możesz kupić, potestować 90 dni i odesłać jeśli stwierdzisz że to nie dla Ciebie. Produkt rozbudowywalny (surroundy, subwoofer). Dialogi biją na głowę (ba! na kilka głów!) i efekt przestrzenny, ale tego nie da się opisać, to trzeba usłyszeć.
Bose wręcz odwrotnieW pierwszej wersji miałem kupić Yamahe yas-209, ale zacząłem czytać i padło na jbl 500. Który mnie to totalnie zawiódł...
Ten boś będzie dobry do filmów i muzyki?
Bo już skłaniałem się do Samsunga 990c. Ale ma słabe opinie jeżeli chodzi o muzykę
Hej, podepnę do się do tematu.
Zakupiłem bar 500 i w sumie jestem zawiedziony, zależało mi na lepszych efektach w filmach, lepiej słyszalnych dialogach. A ten Jbl to tylko tyle, ma mocny bas..
Co byście polecieli do 2500? Ewentualnie mogę coś dołożyć.
JBL to porażka także jakby ktoś chciał, kupić to odradzam. Co do Samsunga myślałem nad hw-930C bo był akurat na sklepie z wystawy za 3200.Ja skłaniam się ku temu jbl-owi lub soundbar od samsunga w podobnej cenie, sprawdź sobie - SAMSUNG HW-Q800C
Belke bose słyszałem w sklepie i na mnie wrażenia nie zrobiła, ale to sklep więc wiadomo, że ciężko o odczucia jakieś głębsze.
Stara ale jaraZapraszam po moją Yamaha YSP 5600
jak brałem od gościa to Bose 600 to miał 900 i różnica nie jest za duża wg niego. a i ja tam za mocno przestrzenności dźwięku nie słyszę w tym bose 600 swoim.JBL to porażka także jakby ktoś chciał, kupić to odradzam. Co do Samsunga myślałem nad hw-930C bo był akurat na sklepie z wystawy za 3200.
Zamówiłem tego Bosa 900 zobaczymy jak to gra na żywo
Rozważałem, przed zakupem setupu Bose ale bez eARCa jest a sygnał HDR nie przelatuje z tego co pamiętam więc odpuściłem. Poza tym to bezkonkurencyjna belka.Yamaha YSP 5600 - 11.7 kg vs JBL 500 - 2.8 kg
Nie wspomnę o mnogości wejść i jakości przetworników (46 sztuk )
bo kolor żonie nie pasował i miał być biały głośnik. Ale nie słuchałem więc to tylko jedna opinia użytkownika, w dodatku sprzedawcy Moja opinia jest taka że ponizej Bose 600 (tej półki cenowej) to zakup soundbara nie ma sensu. A i tutaj jest dyskusyjny. A już do dużego salonu to for sureTo czemu nie sprzedawał 900 , a 600 ?
Ogólnie dźwięk przyjemny. Troszkę brakuje mi basu, bo mam samą belkę. Diologi w filmach to zupełnie innym poziom.Daj znać jak wrażenia