Cześć,
Być może temat został już poruszony,jeżeli tak to przyznaje się że tym razem jestem leniwym k**em i nie będziecie mnie lubić![]()
Moja cierpliwość sięgnęła zenitu i muszę się poradzić zanim po pędzę do sklepu i oddam sprzęt. Od jakiegoś pół roku jestem posiadaczem Bara 3.1, generalnie jestem zadowolony poza dziwnym zachowaniem subwoofera. O ile jestem wstanie zrozumieć jakieś dziwne "pierdnięcia" na zwykłym sygnale z TV (naziemna), o tyle nie jestem wstanie wytrzymać takich dziwnych pierdnięć na materiałach z Netflix czy Spotify. Naprawdę to jest jakaś paranoja żeby sprzęt tej klasy z materiałem z wysokiej półki robi takie rzeczy. Generalnie ciężko to opisać natomiast można to porównać do rezonansu czy "nie wyrabiania się" subwoofera. Ok nie jest to sprzęt klasy premium za "miliony monet" ale oczekiwałem czegoś więcej po tej inwestycji, co najmniej poprawnej pracy w zakresie który oferuje.
Czy Wy również macie takie doświadczenia, czy mam biec do sklepu z reklamacją? Czy może jest to normalne i mam się pogodzić z tym faktem?
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
jak zrobić taka aktualizację?Robiłeś aktualizację softu bo do 3.1 jest dostępna.
JBL Bar 3.1 | Soundbar 4K Ultra HD z***układem kanałów 3.1 oraz bezprzewodowym subwooferem
Zawsze możesz się poskarżyć dystrybutorowiSerwis JBL w Polsce to porażka. To przez to ludzie tak niechętnie kupują ten sprzęt, całkiem niezły wg. mnie.
Chciałem jeszcze dopytac o te satelitki przy wersji 5.1 Podlaczone do listwy są pod ciągłym ładowaniem?
podbiijam pytanie
wg. mnie satelitki ładuja sie tylko wtedy kiedy jest wyłączony sounbar. wtedy swieci na czerwono
jak wloczymy belke to swieci na bialo co oznacza podloczono:
z instrukcji:
Wskaźnik LED głośnika dźwięku przestrzennego
•białe (świeci) : podłączono
• białe (wolno miga) : utracono połączenie
• białe (szybko miga) : wyszukiwanie soundbara
• czerwone (świeci) : ładowanie
• czerwone (miga) : bateria bliska wyczerpania
czy to w takim razie oznacza ze jak mamy satelitki podlaczone do belki i sluchamy 3.1 to wowczas bateria tez sie rozladowuje?
jesli tak to slabo to przemyslane jest
Normalnie powinne się naładować.
Spróbuj jeszcze raz czy poprawnie ładuje, może w nocy prądu nie było.
Co masz podpięte pod SB i pod tv?
Co wyświetla się na wyświetlaczu po wzbudzeniu.
Czy masz jakieś urządzenie sparowane po bluetooth.