Rozumiem że to zależy od wysyłanego sygnału i jak dostaje sygnał DD to nie będzie DTS. Ale np: oglądając film nie wiem czy jest nagrany DD czy DTS to mogę to w jakiś sposób podejrzeć wyświetlić na soundbarze ?
W sumie to miałem instalacje już przygotowana z poprzedniego soundbara,i jakoś wydaje mi się bardziej wygodne takie rozwiązanie (nie muszę przełączać źródeł dźwięku na soundbarze )w sumie mam jeden pilot magic LG do wszystkiego.Tak już jest super ,głośnik z czasem brzmi coraz lepiej musi się wygrzać .Po wyjęciu z pudełka chciałem nawet go oddać ale po 4 dniach pokazał swoje możliwości jedyne czego mi brakuje to regulacji głośności kanału centralnego.Jako kinomaniak polecamDzięki za info. Przyzwyczaiłeś się już do jego możliwości? Dlaczego tv nie przez hdmi arc?
W sumie to miałem instalacje już przygotowana z poprzedniego soundbara,i jakoś wydaje mi się bardziej wygodne takie rozwiązanie (nie muszę przełączać źródeł dźwięku na soundbarze )w sumie mam jeden pilot magic LG do wszystkiego.Tak już jest super ,głośnik z czasem brzmi coraz lepiej musi się wygrzać .Po wyjęciu z pudełka chciałem nawet go oddać ale po 4 dniach pokazał swoje możliwości jedyne czego mi brakuje to regulacji głośności kanału centralnego.Jako kinomaniak polecamŁowca Androidów bajka na tym zestawie
Oled plus JBL i nic więcej do szczęścia mi już nie potrzeba.
Tak,sygnał w jakim jest nadawany film powinien wyświetlić się na wyświetlaczu soundbara.