jaki wzmacniacz vintage polecilibyście do tych kolumn
Pawel_Sz85 Klub HDTV.com.pl VIP Styczeń 31, 2016 #2 Ciekawy temat Nie znam się na wzmacniaczach vintage więc nie pomogę. Napisz jeszcze jaki budżet łatwiej kolegom będzie coś doradzić.
Ciekawy temat Nie znam się na wzmacniaczach vintage więc nie pomogę. Napisz jeszcze jaki budżet łatwiej kolegom będzie coś doradzić.
Z zzztom New member Luty 1, 2016 #3 Hej dzięki za zainteresowanie myśle ze tak 2500 max no chyba ze trafi się rodzynek to coś mogę dołożyć nie ukrywam ze te stare wzmacniacze są poprostu piekne a jeszcze jak maja te wychylowe wskaźniki to już jest bajka
Hej dzięki za zainteresowanie myśle ze tak 2500 max no chyba ze trafi się rodzynek to coś mogę dołożyć nie ukrywam ze te stare wzmacniacze są poprostu piekne a jeszcze jak maja te wychylowe wskaźniki to już jest bajka
Pawel_Sz85 Klub HDTV.com.pl VIP Luty 1, 2016 #4 Nie wiem czy to już vintage, ale mi się za młodych lat marzył dzielony Technics. np. WZMACNIACZ TECHNICS SU-C800UM2+SE-A900SM2 PILOT !! (5957610271) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Technics SE-A1000 + SU-C1000 + pilot Power (595465932 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Tylko nie mam pojęcia jak to gra.
Nie wiem czy to już vintage, ale mi się za młodych lat marzył dzielony Technics. np. WZMACNIACZ TECHNICS SU-C800UM2+SE-A900SM2 PILOT !! (5957610271) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Technics SE-A1000 + SU-C1000 + pilot Power (595465932 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Tylko nie mam pojęcia jak to gra.
Z zzztom New member Luty 1, 2016 #5 A co powiecie na pionieer sx 780 jest to wzmacniacz z 1978 roku i jest okazja kupić tak nowy nigdy nie uzywany
A co powiecie na pionieer sx 780 jest to wzmacniacz z 1978 roku i jest okazja kupić tak nowy nigdy nie uzywany
lolo2 Well-known member Bez reklam Luty 1, 2016 #6 Piękny wzmacniacz to wzmacniacz lampowy Ars-Sonum Filharmonia Jego wygląd jest nieziemski: Stereo i Kolorowo - Underground: Kolumny podłogowe Tannoy Revolution XT 8F Lub inny: Stereo i Kolorowo - Underground: Wzmacniacz hybrydowy Pathos Classic One MKIII - zapowiedź testu Podejrzewam że lepiej nie znać cen z te cuda xD
Piękny wzmacniacz to wzmacniacz lampowy Ars-Sonum Filharmonia Jego wygląd jest nieziemski: Stereo i Kolorowo - Underground: Kolumny podłogowe Tannoy Revolution XT 8F Lub inny: Stereo i Kolorowo - Underground: Wzmacniacz hybrydowy Pathos Classic One MKIII - zapowiedź testu Podejrzewam że lepiej nie znać cen z te cuda xD
J jaco.37 Member Bez reklam Luty 1, 2016 #7 Ja polecam tego Luxmana LV-103,bardzo przyjemny ciepły dźwięk.Słuchałem go godzinami. Attachments luxmanlv103.jpg 27,7 KB · Wyś: 445
Baltazar Gąbka New member Bez reklam Luty 9, 2016 #8 zzztom napisał: A co powiecie na pionieer sx 780 jest to wzmacniacz z 1978 roku i jest okazja kupić tak nowy nigdy nie uzywany Kliknij aby rozwinąć... Kupiłeś? Jak sobie radzi ze Studio 290? Jak gra komplet?
zzztom napisał: A co powiecie na pionieer sx 780 jest to wzmacniacz z 1978 roku i jest okazja kupić tak nowy nigdy nie uzywany Kliknij aby rozwinąć... Kupiłeś? Jak sobie radzi ze Studio 290? Jak gra komplet?