Dokładnie, poszperałem trochę i faktycznie jest to oryginalny produkt dostępny u producenta. Gość mówił prawdę.
Ooo, Wielki Panie Ciemności, Władco Mordoru ( to zamiast Sauronika), wpisz w szukajkę McIntosh clock to zobaczysz ceny. Na Polskie 6-7 tys
W sumie dobrze ,że aż tyle kosztuje sam zegar.
Gdyby go miał, to musiałbym dobrać resztę systemu do zegara![]()
Savron, szacun właśnie obejrzałem...chyba zacznę zbierać figurki i będę je oglądać jak filmyGratuluję kolekcji. A swoją drogą jaki jest koszt takich figurek i gdzie to można dostać?
Zaraz zaraz, stopklatkę to Ty masz, u mnie ciągle brak
![]()
To znaczy jak? Co to za słowo?
Miało być oczywiście... BOMBOWO!!! :blagam: Najgorsze że nie mam znaczka "edytuj" i nie mogę tego poprawić.
Żonę zawsze można zmienić, jak powiada Pismo Święte...szukajcie, a znajdziecie...![]()
![]()
Jak trafiłeś w dziesiątkę, to nie powinieneś się martwić figurką w salonie.![]()
Ty już dobrze wiesz co ja myślęBrak mi słów. Żeby zegar kosztował 2000 $, bo to zegar od McIintosh ??? Dobre.Dobre.
Teraz wiem czym zajmie się. Szukam wskażniki analogowe i zaczynam robić zegarki.
Logo będzie F...ckIntosh obiecuje i gwarantujeMałym problemem może być podświetlenie. Reszta to nic skomplikowanego.
Jak myślisz KR, dobre logo? F...ckIntoshCzy ja kurde nie jestem Wielki?
I cena mizerna.
Co ja z Toba mam... ?Fotki pokoju kinowego.![]()
Produkcja idzie pełną parą![]()
![]()