Nu to jak, masz ten kurz czy nie?Ale, że co, że jak. Ja już mam jedyny niepowtarzalny hand made na stoliku od Savrona, cieszy każdego gościa i z dumą jest prezentowany na honorowym miejscu i tak będzie po wieki wieków !![]()
Amen!
Ale stojak jest zaaacny...![]()
Jaki deski? Jeżeli masz na myśli ten w środku , to nie są deska, to plastik na którym trzymają się półki na płyty Blu-Ray. Nie trzeba go malować. Litery 3D chrom.Ciekawie to wyglada.
Jeszcze te deski polowac jakims czarnym lakierkiem i byloby git.
Czym ten napis na tej blaszcze zrobiles? To jes
t naklejka?
Dżygicie, jesteś WIELKI![]()
Kur.wa stary co za pytanie? Magia!!!! ��
Teraz wiem
ARMANI!!!!!! Zabierasz ten swój stojak czy nie? Pozbierałeś kurz czy olałeś moją propozycją?!
BORIXON, wiem że przy słowie "lampa" u Ciebie zaczyna się stan nirvany , podnosi się ciśnienie i td.No Panie grubo, masz pomysły nie da się ukryć. Co to za lampy??
Witam BIPO. Lubie swoją "prace". A to tylko zabawa, w wolnym czasie , którego bardzo mało.Savron chłopie, Ty się marnujesz w tej swojej robocie.... musisz zmienić swój fach bo co chwile tworzysz małe dzieła sztuki...![]()
Piękne. ..![]()
U mnie też tak. Najpierw trzeba wejść w "nasze zestawy" , a tylko potem wybrać wątek. Inaczej ostrzeżenie.Savron, ja odpisywałem w tym wątku, nie wiem co się podziało z moim postem???
Jak wchodzę w nasze zestawy, to często mam przekierowania na stronę z ostrzeżeniami.
Kurz mam już wyselekcjonowany, najlepsze audiofilskie pyłki kurzu![]()
Nie ma mnie teraz w Wawie, będę na AS chyba, będę do Ciebie pisał.
Ps. Te dwa ostatnie projekty MIAZGA!![]()
Gdzies ty to nabyl? Masakra. Fajne.