krystian.wawa napisał:
Witam Wszystkich !
Dzisiaj staję przed poważnym problemem/dylematem.Mianowicie szukam jakiegoś dobrego 32' LCD z funkcją HD w kwocie ~3000-3500. Zależy mi na dobrej jakości dźwięku obrazu, będzie on służył przez najbliższych kilka miesięcy do oglądania cyfrowej TV a niedługo do N telewizji.
I mój następny dylemat i problem w jednym. Mianowicie czy da się kupić również LCD z HD 26-28" w kwocie do 2000 ?? Również zależy mi na świetnej jaskości obrazu gdyż <...>
Z góry wielkie dzięki,pozdrawiam !
Witam
Parafrazując nieco: najlepiej, aby był duży i wygodny, szybki, mało palił i oczywiście tani. Jak od dawna powszechnie wiadomo, takie rzeczy to tylko w Erze.
Druga sprawa, że to co dla jednych jest świetne, dla innych moze być ledwie akceptowalne, niemniej IMO w tych przedziałach cenowych obecnie nic umownie "świetnego" nie znajdziesz, co nie znaczy, że nie znajdziesz nic całkiem zadowalającego Ciebie.
Zdaniem moim jesli nie chcesz dokonać całkiem przypadkowego wyboru i tak bedziesz musiał poswięcić troche czasu (lub nawet duże trochę...
) na wertowanie forum, łazenie po sklepach, być moze nawet zamówić prezentację do domu, albo... jeszcze poczekać.
pozdrawiam -
Stanley
P.S. Jezeli może w podanych wyżej kwotach marzysz o tzw. full HD ( z Twojej wypowiedzi jasno to nie wynika: piszesz ogólnie o HD) to... chyba nie musze wyjaśniać.