Degustator
To dobre modele i dobry pomysł.
Sięgałbym po Philipsa 55PUS8303 za 3699 zł
Na znacznie lepsze multimedia, aplikacje, możliwości.
A wkrótce Android 8,0 i sterowanie głosem.
Ambilight do grania to świetna atmosfera.
Bakos
Do tych warunków
TCL 55C70 za 2499 zł
Toshiba 55U78 za 2399 zł
Thomson 55 UC64 za 2199 zł
Philips 55PUS6262 za 2099 zł
Hitachi 55HZt66 za 2499 zł
Siema. Chciałbym kupić możliwie najlepszy telewizor w tej kategorii premium. Gdybym mógł pewnie byłby to ZD9, ale się nie daKonkrety:
Technologia: LCD 4K HDR (OLED odpada)
Przekątna: 55" max. 65"
Kąty: raczej nieistotne
Do czego: Sport i Film (w tej kolejności)
Marka: mile widziane Sony (ale nie jest to warunek)
Budżet: 10-12tys. zł (możliwość negocjacji jeśli naprawdę będzie warto)
Poczytałem dużo testów, wpisów na forum i wychodzi mi, że chyba najlepszy będzie Sony KD-65ZF9, ale proszę się nie sugerować.
Problem w tym, że np. rok temu ZD9 (jak jeszcze można było go kupić) był niemal idealny pod każdym względem w tej kategorii, a np. teraz o ZF9 już niestety tego powiedzieć nie można.
Ale dobra już konkretnie: gdybyście mieli wydać taką kwotę to na co byście postawili?
Dzięki i pozdrawiam![]()
Siema. Chciałbym kupić możliwie najlepszy telewizor w tej kategorii premium. Gdybym mógł pewnie byłby to ZD9, ale się nie daKonkrety:
Technologia: LCD 4K HDR (OLED odpada)
Przekątna: 55" max. 65"
Kąty: raczej nieistotne
Do czego: Sport i Film (w tej kolejności)
Marka: mile widziane Sony (ale nie jest to warunek)
Budżet: 10-12tys. zł (możliwość negocjacji jeśli naprawdę będzie warto)
Poczytałem dużo testów, wpisów na forum i wychodzi mi, że chyba najlepszy będzie Sony KD-65ZF9, ale proszę się nie sugerować.
Problem w tym, że np. rok temu ZD9 (jak jeszcze można było go kupić) był niemal idealny pod każdym względem w tej kategorii, a np. teraz o ZF9 już niestety tego powiedzieć nie można.
Ale dobra już konkretnie: gdybyście mieli wydać taką kwotę to na co byście postawili?
Dzięki i pozdrawiam![]()
Z 10-12k w kieszeni kupiłbym LG C8 lub E8 w 65calach.
Panowie czytajcie proszę co napisałem w wiadomości na samym początku - MUSI BYĆ to LCDE8 i jeszcze zostanie na ........opcorn: