Witam wszystkich,na wstepie powiem ze mimo ze to moj pierwszy post sledze to forum juz od dluzszego czasu i wciaz nie wiem na co sie zdecydowac (myslalem o toshibie sharpie albo jeszcze cos innego, szkoda ze ten Panasonic tylko 37 cali
)
Interesuje mnie Panel lcd wielkosci 40-42 cale, glownie do telewizji z dekodera (w tej chwili polsat, ale pewnie jeszcze dojdzie n albo c+ ) ,docelowo tez kanaly w wyzszej rozdzielczosci,troche ps3 i troche dvd. Glownie kanaly sportowe, motoryzacyjne, przyrodnicze czyli dosc dynamiczny obraz. Mysle raczej o dobrym HD Ready niz Full HD (ale full hd nie wykluczam), odbiornik stoi blisko okna balkonowego,no ale w sumie to i tak ogladam glownie wieczorami w zaciemnionym pokoju ewentualnuie wlaczona lampka . Moj budzet oscyluje w granicach 3,5 -4,5 tys zl w razie jakiejs super oferty nawet pare stówek wiecej.
Acha no i dodam ze mieszkam w Wawie i chcialbym ten tv przed odbiorem zobaczyc itd,poprostu najlepiej zeby to byl jeden z marketow w Wawie takze,wdzieczny byl bym za pomoc rowniez w tej kwestii.
Ps.Temat przerzucilem z mojego watku na ogolnym, bo nie wiedzialem , ze tu taki jest ,ankieta na poczatku mnie zmylila