Aby na pewno na VA a nie na IPS? W wątku o tym modelu w tym rozmiarze (75") była mowa wyłącznie o IPS i to wzbudziło moje obawy. Sprawdzić to dopiero będę mógł po przyjechaniu sprzętu jak zamówię wysyłkowo. W sklepie (euro/media) i tak mi raczej nie przyniosą nówki z zaplecza i nie zaprezentują...czy się mylę? Zresztą mam 14dni na sprawdzenie i ewentualną rezygnację przy zakupie internetowym co jest zdecydowanie lepszą opcją na podjęcie ostatecznej decyzjiBo obojętnie jaki model jakiej firmy - ale warto sprawdzać przed zakupem.
i czy IPS czy VA - nie ma znaczenia.
Jak jest źle podświetlona matryca - to jest żle i tyle.
Model 8807 jest na VA.
Mozesz poprosic o rozpakowanie w sklepie.Aby na pewno na VA a nie na IPS? W wątku o tym modelu w tym rozmiarze (75") była mowa wyłącznie o IPS i to wzbudziło moje obawy. Sprawdzić to dopiero będę mógł po przyjechaniu sprzętu jak zamówię wysyłkowo. W sklepie (euro/media) i tak mi raczej nie przyniosą nówki z zaplecza i nie zaprezentują...czy się mylę? Zresztą mam 14dni na sprawdzenie i ewentualną rezygnację przy zakupie internetowym co jest zdecydowanie lepszą opcją na podjęcie ostatecznej decyzji
TCL - jakoś nie mam przekonania do tej marki ale Internet ma dobre zdanie o tych TV w zakładanym przeze mnie budżecie
Samsung - tutaj ceny widzę poszybowały w większości sklepów z ~5800 na ~6700 do nawet 7600 i to w promocji oO ale ma Tizena, wolę Androida
To jeszcze pytanie - Czy w perspektywie 2-3 miesięcy pojawi się coś ciekawszego, jakieś wyprzedaże na horyzoncie? Kusi mnie to Ambi bo miałem przez klika lat i było to świetne, to przy 75" vs 55" będzie jeszcze bardziej efektowne![]()
A jak to jest wtedy ze zwrotem 14dni? bo przecież jak online to dostanę towar z magazynu a nie ten konkretny egzemplarz co oglądam w sklepie. Odbiór osobisty w sklepie (tutaj chyba może być dokładnie ten egzemplarz) tylko czy tutaj też mamy prawo do 14dni zwrotu bo 'zamówienie online'? Bo sprawdzenie w sklepie to raczej 'na szybko' jest w pełnym świetle. Nie chcę po prostu wdepnąć na przysłowiową 'minę'. W sklepie będzie 'ok' a potem w domu będzie lipa...Dwa tygodnie temu kupowałem tv znajomej w ME to sami proponowali bezpłatne rozpakowanie i sprawdzenie. Oczywiście zamówienie online żeby mieć możliwość zwrotu gdyby wyszły jakieś kwiatki...
Zamowienie jak sie zwraca? Kurierem sie odsyla na wlasny koszt, czy w pierwszym lepszym sklepie danej sieci?Dwa tygodnie temu kupowałem tv znajomej w ME to sami proponowali bezpłatne rozpakowanie i sprawdzenie. Oczywiście zamówienie online żeby mieć możliwość zwrotu gdyby wyszły jakieś kwiatki...
W MM przy zakupie stacjonarnym glosnikow, mozna je zwrocic do 30dni. Takie info mialem od sprzedawcy. Nie wiem jak to sie ma do pozostalego towaru.To zależy od sklepu. W ME można w pierwszym lepszym. Dlatego zawsze tam zamawiam bo mam 4 km od domu.