A jak w porównaniu z tymi LG wypada Philips 65PUS7304? Podświetlanie krawędziowe vs direct IPS, sporo ludzi zadowolonych z tego filipa ...
Nie wypowiem sie bo tv nie widziałem.
A jak w porównaniu z tymi LG wypada Philips 65PUS7304? Podświetlanie krawędziowe vs direct IPS, sporo ludzi zadowolonych z tego filipa ...
... ale ten sony to chyba jakiś wadliwy egz. bo obraz dziwnie przycinał na dynamicznych scenach
Soundbar JBL bar 2,1.
Serwis teraz fabryczny więc bez obaw.
Masz go w specjalnym programie pilotażowym "Piątka Loco"
gdzie sam wybierasz ceny.
Podaj maila to CI wyślę.
Brałbym u Ciebie 65EP 680 lub 65EC780.
A za nie wielką dopłatą masz TCLa 65X815 Qled i sounbarem Onkyo w komplecie.
Też w programie.
Rewelacyjny lcd naklejany na szybę.
I masz z pełnym wyposażeniem.
Jak będziesz niebieski masz pakiet gratisów dodatkowo.
Brosla - jest naprawdę bardzo dużo.
Podaj proszę jaka to max cena - inaczej nie ruszymy.
Jesli na o obtazie nie zalezyCiężko powiedzieć, bo nie znam teraz wartości tych tv. Coś ok 2000. Wiem, że nie zależy im na jakości obrazu więc nie chcą przepłacac. Im wystarczy, że zobaczą jakiś film.
Dobrze by było, żeby jednak działał sprawnie i jak najdłużej bezawaryjnie. Do manty nie jestem przekonany. Myślałem coś w stylu Samsung / LG / Philips / panasonicJesli na o obtazie nie zalezy
to niech kupia mante.
Dobrze by było, żeby jednak działał sprawnie i jak najdłużej bezawaryjnie. Do manty nie jestem przekonany. Myślałem coś w stylu Samsung / LG / Philips / panasonic
Przepraszam, ale to wciąż się rozchodzi o budżet to raz, dwa ciężko jest wróżyć z fusów, trzy skoro na obrazie nie zależy w TV () to zależy chociaż na czymś innym ?