Witam wszystkich maniaków TV 
Przegladam forum od kilku tygodni i czytam o różnych TV. Jednak mam jeden wielki metlik w głowie
Zamierzam kupić LCD głównie skłaniam sie do LCD LG ale też mam na oku Samsunga. Prosiłbym was o doradzenie jaki TV najlepiej kupić mój fundusz to 4000 zl.
Skłaniam sie do Lh5000 ze względu na odtwarzanie DivxHD oraz 200 hz.
Jednak może inne TV mają te funkcje a są lepsze. Ostatnio czytałem, że ten telewizor "szumi" co mnie troche zmartwiło bo często oglądam wieczorem, kiedy żona śpi i te szumienie mogłoby przeszkadzać przy cichym oglądaniu.
Jednak może inne TV mają te funkcje a są lepsze. Ostatnio czytałem, że ten telewizor "szumi" co mnie troche zmartwiło bo często oglądam wieczorem, kiedy żona śpi i te szumienie mogłoby przeszkadzać przy cichym oglądaniu.
Tv bedzie w odległości 3,5 m od widza (pokoj ma 3,9x4,2)
Preferowana wielkość matrycy = 40/42
Preferowane marki = LG i Samsung
Preferowana technologia = LCD chyba że ktos przekona do plazmy
Jaki sygnał = kablówka cyfrowa + HD
Jakie urządzenia do podłączenia = PC, DVD
Jaka klasa cenowa = do 4000
Więcej oglądasz w dzień czy w nocy = 50% - 50%
Jakie masz nasłonecznienie pokoju = do ogladania zasłaniam rolety
Ile osób zasiada przed telewizorem = 2
Jaki masz ulubiony program = Discovery
Jaki masz telewizor = LG 29 CRT
Ma stać czy wisieć = wisieć
Czego oczekujesz od telewizora = dobrego odbioru TV, Współpraca z kinem domowym LG903TA, możliwość oglądania dvx HD,
Czy ma być HD Ready czy Full HD = Full HD
Przegladam forum od kilku tygodni i czytam o różnych TV. Jednak mam jeden wielki metlik w głowie
Zamierzam kupić LCD głównie skłaniam sie do LCD LG ale też mam na oku Samsunga. Prosiłbym was o doradzenie jaki TV najlepiej kupić mój fundusz to 4000 zl.
Tv bedzie w odległości 3,5 m od widza (pokoj ma 3,9x4,2)
Preferowana wielkość matrycy = 40/42
Preferowane marki = LG i Samsung
Preferowana technologia = LCD chyba że ktos przekona do plazmy
Jaki sygnał = kablówka cyfrowa + HD
Jakie urządzenia do podłączenia = PC, DVD
Jaka klasa cenowa = do 4000
Więcej oglądasz w dzień czy w nocy = 50% - 50%
Jakie masz nasłonecznienie pokoju = do ogladania zasłaniam rolety
Ile osób zasiada przed telewizorem = 2
Jaki masz ulubiony program = Discovery
Jaki masz telewizor = LG 29 CRT
Ma stać czy wisieć = wisieć
Czego oczekujesz od telewizora = dobrego odbioru TV, Współpraca z kinem domowym LG903TA, możliwość oglądania dvx HD,
Czy ma być HD Ready czy Full HD = Full HD