Jakie kolumny i amplituner do 2500 zł.

Radzio2009

New member
Witam Wszystkich.
Jestem w kropce.
Budżet na RTV się kończy, a mi na amplituner i kolumny zostało tylko 2500 zł.
Mam zamiar kupić TV Panasonica 46" lub 50"
Amplituner zamierzam kupić ampa Onkyo TX-SR 607 /to nie jest ostateczna decyzja/
Mam nadzieję, że mi pomożecie.

Pokój 3,5 x 4,5.
Muza i TV bez poważnych wymagań, allllleeeee w sylwestra to ma ZAGRAĆ!!!:eek: :eek: :eek:

Może Macie inne propozycje.
Ważną sprawą jest kolor kolumn, a mianowicie dąb wenge lub dąb czarny
DVD na razie nie kupuję, na razie musi mi wystarczyć te, które posiadam.
Wolę 5.0 bo mam mało miejsca na tubę.
Czekam na informacje i pozdro

user_online.gif

Warn: (0%)
empty.gif
empty.gif
empty.gif
empty.gif
empty.gif

Ostatnia edycja:

gorylla

New member
Bez reklam
Nie bardzo zrozumiałem. Na ampli i kolumny masz 2500zł, a chcesz kupić Onkyo 607, który przecież kosztuje koło 2koła. To na kolumny zostanie Ci 500zł. Przy taki zaplanowanym podziale zrezygnuj z zakupu, bo będziesz załamany jakością dzwięku z Twoich kolumn za 500zł.

Proponuję wziąć tańszy ampli typu Onkyo 507 czy Pionka 519, a wtedy na kolumny zostanie " w miarę" rozsądna kwota (chociaż szału nie będzie), ale to zawsze lepiej niż za 500zł.

A w ogóle można kupić zestaw KD za 500zł?? Chyba, że jakaś super-tania TAGA, to może jeszcze styknie.

Swoją drogą sam szukam zestawu dla siebie i powiem Ci, że z okleinami dębowymi jest raczej trudno coś znaleźć - z tym, że ja szukam średnio-jasnego dębu. Jak poszukujesz wenge lub czarnego to chyba będzie łatwiej. W najgorszym wypadku zawsze można wziąć czarne.

KotD

New member
Pisałem na ten sam post w innym dziale. Nie wymyslisz nic sensownego i innego jak to co napisał gorylla i ja w poprzednich wpisach.
Pozdrawiam

Do góry