Sprawdzal ktos czy dziala ten TPLink ? KARTA SIECIOWA USB WiFi TP-LINK TL-WN321G 1031 (1198430324) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Sprawdzal ktos czy dziala ten TPLink ? KARTA SIECIOWA USB WiFi TP-LINK TL-WN321G 1031 (1198430324) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
potwierdzam dzialania karty Dlink DWA-140 na LE40C650
Wczoraj kupilem TV, dzisiaj czytam watek o wifi i okazalo sie, ze akurat mam taka karte w domu. podpialem, ustawilem siec i wszystko smiga elegancko!
pozdrawiam
Witam
tez w ustawieniach sieć nie mam bezprzewodowa
pytanie czy ta opcja pojawia się dopiero po wpięciu karty WiFi???
a jeżeli nie to, co jest grane - soft najnowszy
Nie wiem, czy pan "mrg" nie wprowadza wszystkich w błąd?! Najpierw pisze, że ta karta D-Link śmiga, aż miło, a w kolejnych postach pyta, co zrobić, aby tv był widoczny przez komputer i miał dostęp do internetu.
DLA wszystkich zainteresowanych:
PENTAGRAM HORNET WIFI USB CARD, na pudełku znalazłem jeszcze takie oznaczenie P6132-07. Standard oczywiście N.
Router mam w drugim pokoju ale wszystko śmiga bez problemu, filmy avi z laptopa przesyłane do telewizora po wifi robią wrażenie na znajomych /fajny bajer/
Telewizor to oczywiście LE37C650
PS.
Sprzedawcy na necie ciągle podają specyfikacje dla RT2770 - a ich produkty mają nowe chipsety - lepiej upewnić się u sprzedawcy przed zakupem.
Na pudełku brak informacji jaki jest chipset na karcie.