Jakie Dvd

libero5

New member
Proszę o pomoc
Jestem na kupnie DVD ponieważ nie siedzę w temacie to doradzie jakie wybrać, aby nie popełnić błędu.
Najlepiej że by było z nagrywarką i z twardym dyskiem, cena niech będzie adekwatna do jakości.
Będzie pracowało z Plazmą PIONEER PDP-436XDE 90 % do odtwarzania filmów
Z góry dzięki za pomoc
Pozdrawiam Marek Fornal

lukas

New member
libero5 napisał:
Proszę o pomoc
Jestem na kupnie DVD ponieważ nie siedzę w temacie to doradzie jakie wybrać, aby nie popełnić błędu.
Najlepiej że by było z nagrywarką i z twardym dyskiem, cena niech będzie adekwatna do jakości.
Będzie pracowało z Plazmą PIONEER PDP-436XDE 90 % do odtwarzania filmów
Z góry dzięki za pomoc
Pozdrawiam Marek Fornal

Ja też się zastanawiam tyle że jeszcze nie zdecydowalem czy -
SONY RDR-HX 1010 czy LG RH 7900 MH , bo narazie chyba tylko te by pasowaly jakością do mojego FS Myrica V32-1. Czekam jeszcze może ktoś się TU wypowie.

JACEK2

New member
lukas napisał:
Tak ale ceeeena kosmos.
Tak , tani nie jest :( , lecz moim zdaniem wart jest tej ceny z HDMI obraz jest doskonaly - czern jest czenia a kolory wspaniale . Mam go podlaczonego do Sony KLV-V32a10 .Odtwarzacz ten jest uwazany za najlepszy z ostatnich odtwarzaczy przed era Blue Ray i full HD .

lukas

New member
JACEK2 napisał:
Tak , tani nie jest :( , lecz moim zdaniem wart jest tej ceny z HDMI obraz jest doskonaly - czern jest czenia a kolory wspaniale . Mam go podlaczonego do Sony KLV-V32a10 .Odtwarzacz ten jest uwazany za najlepszy z ostatnich odtwarzaczy przed era Blue Ray i full HD .

a co sądzisz o tych co wcześniej wymienilem ?

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
witam
Cenę dostaniesz - jak zawsze dla członków forum- extra.
Nagrywarka ta / 433 / znalazła zastosowanie w wielu instytucjach państwowych.I zbiera na dziś same pozytywne opinie. Ma mniejszą pojemność dysku. Ale to najwyższej jakości sprzęt.
pozdrawiam

libero5

New member
To dobrze że masz dobre zdanie.
Podaj mi cenę jeżeli nie chcesz na forum to prywatnie
fornal@cela.pl

PS czy wystawisz fakturę VAT i czy jest różnica w cenie jeżeli będę chciał bez faktóry?

Ostatnia edycja:
Do góry