Wypas sprzętem (w tym segmencie cenowym) mógł byś nazwać Pioneera DV-600 lub (jeszcze bardziej) DV-610, które posiadają wyjścia 5,1 i obsługują już DVD-Audio i SACD ...prosperowiak napisał:Posiadam i Pioneera DV-400 i Fergusona 880... wypas sprzety![...]
A nie pomyślałeś o tym, że autor ogląda dużo DivX-ów? Przecież sam zapytał o DivX-y to po co polecasz mu BD bez możliwości ich odtwarzania?janusz napisał:W cenie Pioneera 610 kupisz Blu-Raya np. Samsunga BD-1500
Właśnie dlatego, że dokładnie przeczytałem, zdecydowanie odradziłem mu kupowanie jakiegokolwiek DVD, bo taki już ma, a z tego co pisze interesuje go przede wszystkim lepszy obraz. Więc polecam mu BR lub nie kupowanie na razie niczego, bo zakup DVD przy jego potrzebach to wyrzucenie pieniędzy na badziewie.PopaY napisał:A nie pomyślałeś o tym, że autor ogląda dużo DivX-ów? Przecież sam zapytał o DivX-y to po co polecasz mu BD bez możliwości ich odtwarzania?Jakość filmów DVD nie będzie lepsza na BD więc leiej to przemyśleć niż wydać bezsensownie kasę.
Mam podobne problemy, też chciałbym kupic niezły sprzęt, ale naprawdę ciężko wybrać. Co do DivX-ów w tym modelu to już ciężko dojść, niektórzy piszą, że działa, tylko w egzemplarzach kupionych wcześniej trzeba wgrać nowe oprogramowanie, inni zaprzeczają: (http://www.hdtv.com.pl/forum/showthread.php?t=35178wwd napisał:Czy to jest jakaś ściema czy samsung BD-P1500 odtwarza divx-y? Na stronie producenta pisze że nie, ale podobno jest taka mozliwość po aktualizacji. Warto się takim sprzętem zainteresować czy jest coś lepszego w podobnej cenie?
jejek78 napisał:panowie jakie DVD kupic zeby czytal takze nagrane plyty DVD i dobrze chodzily DIVX z polskimi napisami oczywiscie musi miec HDMI prosze o podpowiedzi czego mam szukac bo mam Samsunga HD 850 i nagranych plyt DVD nie wszystkie widzi a o DIVX po HDMI to tragedia jeszcze do tego nie ma oprogramowania