Można wiedzieć, dlaczego wymieniłeś Marantz na Pioneer? (jakie modele)Ja zgodnie ze stanem faktycznym Pioneer
Miesiąc temu zasilił bym klub Marantza
Można wiedzieć, dlaczego wymieniłeś Marantz na Pioneer? (jakie modele)Ja zgodnie ze stanem faktycznym Pioneer
Miesiąc temu zasilił bym klub Marantza
Kto rano wstaje temu żona dajeA Krzysiek to nie moze spac w niedziele o 5 30 rano tylko zaklada ankiety na forum? Ze mnie sie smiali ze non stop mam rozterki dot. amplitunera, widze ze mam konkurencje ;P
Można wiedzieć, dlaczego wymieniłeś Marantz na Pioneer? (jakie modele)
Dobre onkyo bardzo przyjemnie zagra ci w stereo, kino powiem szczerze że położy cie na łopatki ale dopiero od ver 8 . hk z tanszych modeli zagra lepiej w kinie od onkyo w tym samym przedziale cenowym ale za to stero to klapa
A ja słyszałem , że właśnie HK nawet zaczynając od modelu 255 , 360 i nie wspominając 460 były już bobre w stereo , a wspomniana 460 była już bardzo dobra .
Sam myślę o Onkyo 809-818 , bardziej skłaniając się ku 809 .
To było do przewidzenia. Pewnie prowadzisz skrytą kampanięHmmm...czy mnie oczy nie mylą?, czy to przypadkiem klub Onkyo nie stoi na podium?:krol:
Nie jest źle. Na ok. 60 glosujących rozklad wychodzi raczej przewidywalny, choc zaskoczyl mnie Pioneer, a Black i Kiki pewnie za raz dorzucą się do HKJa tam nie widze przynajmniej 5 forumowiczow ktorzy do mnie pisali, a wiem ze kupili Marantza, popedze ich na priv i zaraz nadrobimy, spokojnie
Onkyo wg mie gra wyjatkowo plasko, bez przestrzeni, malo w tym stereofonii, natomiast w kinie to inna rozmowa. Tu sie sprawdza. (nie wyrobilem sobie takiego zdnia po jednym odsluchu z jedną parą kolumn )