Jaki zestaw głośników do Yamaha rx-v430

anulkatomus

New member
Witam Wszystkich.
Jestem tu nowy, niedawno również zakupiłem swój pierwszy w życiu amplituner tj. Yamaha rx-v430 i do tego dvd s520. Nie wiem jaki zestaw głosników dobrac 5,1 do zestawu kina domowego cenowo do 2tys.zł, aby móc w pełni cieszy się sprzęcikiem (mam nadzieję, że trochę potrafi). Lepiej cały zestaw? Czy może kompletowac osobno?
Potrzebuję również pomocy w znalezieniu instrukcji obsługi do tego amplitunera w jęz. polskim ponieważ sprzęt kupiłem używany bez instrukcji a wszystkie, które udało mi się odnaleźc są po angielsku.
Pozdrawiam

anulkatomus

New member
Pokój mam dość spory ok 40m2, przy czym odległość od sofy do telewizora to ok 6,5m (w lini prostej). Jeżeli chodzi o muzykę to praktycznie wszystko, od muzyki typu Enigma po najpopularniejszy pop i trochę techno. Bardzo lubię też muzykę irlandzką.
Pozdrawiam

Szkoda, że musiałem zdac się na własny instynkt ale zakupu dokonac musiałem. Mój wybór padł na zestaw: Koda F-51F/C/S v2 + SW-850 v.2 - zobaczymy. Tak czy inaczej dalej potrzebuję instrukcji obsługi w jęz. polskim jak możecie pomóc to z góry dziękuję, bo nie wiem nawet jak to podłączyc.
Pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry