Jaki wieszak?

robiw

New member
Witam Szanownych Kolegów,
Jako, że pewnie na 50PV80 sie nie doczekam to pewnie skusze sie na 42PV80 i myślę, że nie będzie złym wyborem w porównaniu do tego oczekiwanego mając ok. 3.8 m do TV i sygnał z analogowej kablówki UPC. Mam więc pytanie jaki wieszak kupić aby TV odstawał jak najmniej od ściany? Na stronach sklepów internetowych z portali-porównywarek cen, jest sporo wieszaków już od 149zł ale nie wiem jaki zapewni najmniejszą odległość od ściany. Może macie jakieś doświadczenia? Z góry dziękuję... robiw

profesore96

New member
Proszę nie cytować ostatniej wypowiedzi. ArtS :)

w instrukcji jest napisane ze trzeba zachowac odleglosc min 7 cm, dzisiaj kupilem ww TV i jestem bardzo zadowolony (narazie kiepska kablowka), TV stoi na szafce ale po przeprowadzce za jakies 2 miech tez powiesze, tak sie przygladalem i powiem Ci ze juz te 7 cm bedzie sporym klopotem aby 'wachlowac' kablami jezeli pod TV stoi jak u mnie taka dluga szafka telewizyjna.
Pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez moderatora:

robiw

New member
7 cm od dolnej części, która wystaje do tyłu czy 7 cm od, powiedzmy, środka TV? Nie wiem jaki wieszak kupić aby TV był jak najbliżej ściany? robiw

Do góry