Jaki TV LCD LED 37" do 2800,-

Darek8x9

New member
Witam poszukuje TV dla rodziców. Ojciec stwierdził, że chcę się pozbyć CRTka, ponieważ jakoś za pół roku ma zostać wprowadzona naziemna telewizja cyfrowa i jak to stwierdził "nie można całe życie męczyć się na takim czymś" Ojciec jest uparty jak szlag i nic po za LCD LEDem nie toleruję. Wstępnie upatrzył sobie model Samsunga UE37D6100, osobiście myślałem też o Panasonicu TX-L37E30E, Co prawda w pokoju w którym będzie stać TV jest okno od strony wschodniej, ale jest on raczej średnio nasłoneczniony, zresztą rodzice korzystają głównie wieczorami z TV. Odległość to jakieś 2-3 metry. Często oglądają TV pod kątem ~35-45 stopni. Okazjonalnie sam podłącze się ze swoją PS3. I włącze rodzicom coś w FullHD

Z góry dziękuję za wszelką pomoc i każdą opinie.

Ostatnia edycja:

marcin098

New member
nie jestem zwolennikiem samsunga i raczej nigdy nie bede ale model d6500 uwazam ze jeden z lepszych telewizorow, nie mowie tu o wyposazeniu bo tu akurat wlozyli wszystko co dalo sie wlozyc w tv ale o tym jak ten tv swieci, genialny obraz pod wzgledem kolorow, czerni, ostrosci, testowalem na sklepie z wymienianym tu panasem e30 - odbior duzo ladniejszy.

Do góry