@lejtos za 2049zł aktualnie w Saturnie we Wrocławiu (nie wiem czy w innych też) jest Panasonic TX-P42S30E. Świetna plazma, miałem kupować lcd bo sie bałem wypaleń itd. Ale zaufałem ludziom tutaj i własnym wrażeniom z gry na konsoli w sklepie i jestem bardzo zadowolony.
na taką ofertę nikt normalny nawet nie spojrzy skoro lepszy i nowszy model 42S30 kosztuje od 1900złMoże ktoś chętny na P42S20 idealny do PS3. Gwarancja 24 ,używany, 5K godzin nalatane za ok 1700pln?
LCD też się nie sprzeda lub sprzeda za bezcen bo tam rok użytkowania oznacza przeskok jakości o klasę w tej technologiiPLAZMA -TV na całe życie, jak kupisz to już nie sprzedasz.
a dlaczego GT20 ? jakaś okazja cenowa ?Nareszcie dokonałem zakupuPanasonic TX-P42GT20 E i pomyśleć że rozważałem kupienie lcd. Plazma w ogóle nie miała wchodzić w gre, ale posłuchałem większośc opinii i doszedłem do wniosku że tak jednak będzie najlepiej
Telewizor dojedzie do mnie w czwartek i zobaczymy jak to wyglądać będzie bo nawet go nie testowałem.
Proszę o pomoc w wyborze odpowiedniego telewizora typowo pod PS3, budżet jakim dysponuje kwota do 3000zł.
Problemem jest miejsce 1m od okna skierowanego na południe. Czy takie usytuowanie wyklucza plazmę?
Będę wdzięczny za wszelkie sugestie.
Osobiście mam kilka typów proszę o ocenę:
1. LG - TV LED LG 47LV3550
2. Sony KDL-40EX500
3. Panasonic TX-P42GT20
4. Samsung UE40D5000
Z góry dziękuję za pomoc