Jaki tv do okolo 3 tys zl

PanZielony

New member
Witam
Z góry przepraszam za zaśmiecanie. Szukam TV 80% filmy i seriale(netflix) /20% konsola ps(której jeszcze nie posiadam).Oglądanie głownie wieczorem więc matryca VA. Jest mi w stanie ktoś coś doradzić? Wybrałem kilka modeli jednak wybór jest tak ogromny i wszystkiego jest tak dużo, że nie jestem w stanie zdecydować się. Bardzo podobają mi się philipsy z systemem amblilight, tylko który ?
Wiem, że ten sony jest najlepszym wyborem, ale chciałbym zmieścić się do 3 tys zł, ewentualnie byłbym w stanie wydać do 1000zł więcej gdyby było naprawde warto, ale póki co chciałbym skupić się na przedziale do 3tys

philips-58pus8535

samsung-qe55q70t

lg-55nano86

sony-kd55xh9096
Niestety nie mogę dodać linków :(

SDman

Banned
Jeszcze dołożę serie Samsunga Q58T- trzy cale więcej za 2700, ale tylko
50 Hz.
Testowałem podstawowego Samsunga serii TU 7002 i wypadał bardzo dobrze w odwzorowaniu ruchu, a też tylko 50 Hz.
QLED daje poszerzoną paletę barw co pod filmy i seriale(netflix) /20% konsola ps powinno być ok.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Dla Twoich potrzeb
- Philips 58PUS8535
- LG 55Nano863
- TCL 55C815
Jak będziesz niebieski masz specjalna ofertę z pakietem dodatkowo.

Petru23

Banned
Jeszcze dołożę serie Samsunga Q58T- trzy cale więcej za 2700, ale tylko
50 Hz.
Testowałem podstawowego Samsunga serii TU 7002 i wypadał bardzo dobrze w odwzorowaniu ruchu, a też tylko 50 Hz.
QLED daje poszerzoną paletę barw co pod filmy i seriale(netflix) /20% konsola ps powinno być ok.

Jakiego Samsunga? Q58t?

PanZielony

New member
Dla Twoich potrzeb
- Philips 58PUS8535
- LG 55Nano863
- TCL 55C815
Jak będziesz niebieski masz specjalna ofertę z pakietem dodatkowo.

Co znaczy "niebieski" :D? Dzisiaj w sklepie widziałem 58pus8545 i miał kiepskie kolory, nie wiem czy to za sprawa wyświetlanych materiałów,stojący obok i tańszy samsung 55tu8079 miał fajniejsze kolory, ale to może za sprawą kiepskiej jakości materiałów. Obecnie przebywam w Niemczech i najtańszy 58pus8535 jest za 3500zł, o dziwo inne sprzęty są w podobnej cenie albo tańszej, zwłaszcza sprzęt komputerowy.

Do góry