jaki tv do malego pokoju?

shavo83

New member
witam po dlugiej przerwie,panowie potrzebuje rady w wyborze tv do malego pokoju...moj pokoj ma jakies 5m na 3.5m i zamierzam kupic tv 42´ poniewaz moim typem jest panas ET60 42' i teraz mohe pytanie czy te gabaryty beda odpowiednim wyborem dla moich oczu? Odleglosc od tv to jakies 2m lub nawet mniej. Czekam na wasze podpowiedzi...

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Będą super wyborem. Mało podałeś danych ale Panasonic 42ET60 w klasie cenowej zbiera bardzo dobre opinie.

shavo83

New member
dokladne wymiary mojego pokoju to 4.20m/2.40m zastanawiam sie miedzy et60 a st60.wiadomo plazma lepsza pod wzlgledem obrazu ale nie wiem jak to sie przeklada na pobor pradu w obu przypadkach...?Duze roznice sa miedzy tymi TV? Wiem ze na stronie producenta sa podane te wartosci ale ciekawi mnie jak to wyglada w praktyce...

Betoniara

New member
Opłaty za prąd są wyższe o 10-20zł na miesiąc(120zł rocznie) względem Samsunga UE40F6100 :) Ja bym wziął plazmę. Ja od siebie polecam wczoraj kupionego Philipsa 42PFL6008K(link:http://bit.ly/1c4IsIo ),którypo podłączeniu powalił mnie na kolana, a szczękę z podłogi zbieram do dzisiaj ;)

Ostatnia edycja:

Karpaj

New member
Bez reklam
Jeśli znasz wady plazm i je akceptujesz, to oglądając do 6h dziennie różnica roczna wyniesie około 100zł, a dostaniesz zdecydowanie lepszą jakość obrazu.

Do góry