Jaki telewizor w rozmiarze 40 cali?

trabi

New member
Witam,
proszę o pomoc w zakupie telewizora 40 cali który musi mieć wsparcie dla DLNA. Z dostępnych widzę TCL 40S618 albo TCL 40ES560 albo THOMSON 40FE5606 chyba że coś innego ale ogólnie z dostępnością jest bardzo słabo w tym rozmiarze. Czy może jest sens czekać na nowe modele na rok 2021?

trabi

New member
Wygląda na to że zarówno Panas jak i ten Blaupunkt nie wspierają DLNA. Który z trzech wymienionych przeze mnie telewizorów byście polecili? Bo na nowe modele pewnie nie ma co liczyć.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Witam,
proszę o pomoc w zakupie telewizora 40 cali który musi mieć wsparcie dla DLNA. Z dostępnych widzę TCL 40S618 albo TCL 40ES560 albo THOMSON 40FE5606 chyba że coś innego ale ogólnie z dostępnością jest bardzo słabo w tym rozmiarze. Czy może jest sens czekać na nowe modele na rok 2021?

Parę miesięcy temu miałem taki sam dylemat z przekątną (max 40"), tu masz wątek:
http://www.hdtv.com.pl/forum/lcd/148085-brak-przekatnych-42-tylko-43-a.html

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Problem jest taki, że teraz wszystkie firmy "mocne" modele rozpoczynają od 43" . I tu jest i wybór i cena.

trabi

New member
Coś ktoś wie o tym TCL-u 40s618? Na stronie producenta brak info, na displayspecifications.com też brak i w ogóle internet praktycznie milczy o nim.

trabi

New member
Chciałbym jakoś wybrać spośród tych 3 jeszcze dostępnych i w sumie interesuje mnie wszystko np. rodzaj matrycy, jasność itp. Patrząc na tematy o TV TCLa trochę mnie stresuje tyle błędów w sofcie. Mój 2-3 letni Philips na Androidzie nie ma żadnych problemów a tu się szykuje kilka najprawdopodobniej. W sumie ten Thomson to też TCL więc od tego się raczej nie ucieknie.

Do góry