Jaki telewizor do konsoli i internetu do 2000zl?

Broda.szn

New member
Witam. Chcialbym kupic swoj pierwszy TV głównie pod konsole. Od czasu do czasu chcialbym obejzec jakis film w internecie lub z pendrive'a. Szukam juz od kilku tygodni i im wiecej szukam tym bardziej nic nie wiem gdyz wiekszoszc modeli wymienianych na roznych forach nie jest dostepna w sprzedazy (przynajmniej nie ma ich w aktualnej ofercie wiekszych sklepow). Moj budzet to maksymalnie 2000zl. Telewizor bede kupowal za kilka dni wiec prosilbym o ewentualna podpowiedz gdzie taki model mozna nabyc.

1.Jak duże jest pomieszczenie w którym ma być telewizor ? ok. 20m2
2.Jak daleko siedzimy od ekranu telewizora ? ok. 2-3m
3.Ile osób zasiada przed telewizorem ? 1-2
4.Czy siedzimy na wprost ekranu czy również bokiem do ekranu ? glownie na wprost
5.Telewizor ma stać czy ma wisieć ? wisiec
6.Jak słońce świeci w pokoju ? na telewizor ale sa rolety
7.Jaki masz obecnie telewizor ? aktualnie nie posiadam
8.Co chcemy aby telewizor posiadał? Wifi, SMART TV, i jakies usb (ciezko cos wiecej gdyz to moj pierwszy TV)
9.Jaki sygnał będzie podłączony do telewizora?
10.Jakie urządzenia ? konsola, kino domowe i pewnie od czasu do czasu laptop
11.Ile godzin dziennie ma pracować telewizor ? 3-4h
12.Preferujesz matrycę matową czy błyszczącą ? nie mam pojecia
13.Jaki rodzaj programów oglądasz najczęściej ? filmy, rozrywka
14.Czy zamierzasz serfować po internecie ? chcialbym
15.Czy zamierzasz grać w gry ? tylko na PS4
16.Preferencje co do marki ? nie
17.Preferencje co do wielkości? 40" to minimum choc napewno chcialbym wiekszy
18.Co Cię denerwuje w telewizorach ? ciezko powiedziec gdyz btak mi doswiadczen
20.Do jakiej maksymalnej kwoty planujesz zakup ? 2000zl to niestety gorna granica
21.Czy telewizor ma mieć 3D? nie mam zdania

funuman

New member
w ue40h6400 lag jest na poziomie 50ms czyli gorzej niż przeciętnie

LG 43LF5610 za ok. 1400 ma laga na poziomie 28ms i kupisz go w każdym sklepie z RTV. ;-)

Ostatnia edycja:

Broda.szn

New member
Gdybym kupowal TV tylko pod konsole to lg bylby ok ale tak jak pisalem wczesniej ze szukam czegos do nie tylko do konsoli ale takrze do przegladania internetu i okazjonalnego ogladania filmow wiec lg raczej odpada.

funuman

New member
42LF652V - input lag ok 40ms, super opcje internetowe, 3D polecam. Dostaniesz nowy za 2k w saturnie/media itd a w necie za 1,9k. Nic lepszego nie znajdziesz.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
To masz w tej cenie bardzo dobry z dziesiątkami tysięcy najnowszych filmów, programów telewizyjnych z całego świata, koncertami - Philips 40PFH 5500.
Jak będziesz niebieski to masz jeszcze kalibrację gratis.

Do góry