Jaki telewizor do 300zł? 55-65 (Media Markt)

Michal1878

New member
Nic nie pisze w regulaminie o spienieżęniu kuponu.

49 cali nie chce. Jeszcze mi polecono LG 55 Nano 863, plus do tego słuchawki warte 449zł, ale musiałbym 500zł dopłacić do tego ile zamierzam dać za telewizor

Opłaca brać się te dodatkowe ubezpieczenia w MM?

Petru23

Banned
Nic nie pisze w regulaminie o spienieżęniu kuponu.

49 cali nie chce. Jeszcze mi polecono LG 55 Nano 863, plus do tego słuchawki warte 449zł, ale musiałbym 500zł dopłacić do tego ile zamierzam dać za telewizor

Opłaca brać się te dodatkowe ubezpieczenia w MM?

Praktycznie identycznie świeci wersja 60hz nano80x. Nawet z ruchem radzi sobie tak samo, bo oba mają po 450linii. Na geex jest to wskazane. Nie warto dopłacać zatem do 120hz, które radzi sobie tak samo jak 60hz.
Poza tym widziałem tego lg w akcji i tam nie ma czarnego koloru. Sam się do niego przymierzałem.
IMO jeśli się znajdzie to brać VA że zwiększonymi kątami widzenia.

Petru23

Banned
Zależy od ceny i warunków. Ja kupuję ubezpieczenia do sprzętów i korzystam z tego po gwarancji. Piekarnik, pralka dzięki temu dalej są w użyciu.
Niedawno kupowałem suszarkę za 2200 i ubezpieczenie kosztowało 350zl na 5lat bez limitów.
Sprawdz w warunkach czy sprzęt się nie amortyzuje (np w trzecim roku od zakupu wartość sprzętu wynosi już 60% zakupu, w czwartym 50 a w ostatnim 40% i tyle ew zwrócą). Sprawdź, czy są limity wartości napraw, tj cena sprzętu jako wyjściowa i każda naprawa pomniejsza sumę ubezpieczenia o wartość dokonanej naprawy. W ten sposób jedna usterka potrafi zakończyć ważność ubezpieczenia.
Odpowiem tak. Ubezpieczenie warto dokupić, ale zależy to od jego ceny i warunków. I trzeba umieć z niego korzystać. Zgłaszać usterki z głową, w szczególni jeśli mamy ubezpieczenie od nieszczęśliwych wypadków.

Do góry