Thunderstab
New member
Witam !
Ostatnio dosyć długo szukałem telewizorów 4K, lecz po prostu się na tym nie znam i chciałbym wysłuchać opinii ekspertów co najlepiej wybrać
Fundusz jaki mogę przeznaczyć to ~3000 złotych (~50 cali), z racji tego iż praktycznie całe życie miałem do czynienia z telewizorami LG i nigdy nie było problemów, właśnie tą markę bym preferował. Sprzęt chciałbym kupić na raty (30,40 lub 50) 0%, a najlepsze opcje wyszukałem na RTV Euro AGD.
Z tego co czytałem bardzo ważne jest odświeżanie więc może ktoś z Was mógłby mi pomóc który model jest najlepszym wyborem w najlepszej cenie ? Poniżej znalazłem takie telewizory :
euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/lg-55uf778v.bhtml
euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/lg-49uf851v.bhtml
euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/lg-49uf680v.bhtml
euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/lg-49uf675v.bhtml
Bardzo prosiłbym o pomoc, będę wdzięczny !
Pozdrawiam !
Ostatnio dosyć długo szukałem telewizorów 4K, lecz po prostu się na tym nie znam i chciałbym wysłuchać opinii ekspertów co najlepiej wybrać
Fundusz jaki mogę przeznaczyć to ~3000 złotych (~50 cali), z racji tego iż praktycznie całe życie miałem do czynienia z telewizorami LG i nigdy nie było problemów, właśnie tą markę bym preferował. Sprzęt chciałbym kupić na raty (30,40 lub 50) 0%, a najlepsze opcje wyszukałem na RTV Euro AGD.
Z tego co czytałem bardzo ważne jest odświeżanie więc może ktoś z Was mógłby mi pomóc który model jest najlepszym wyborem w najlepszej cenie ? Poniżej znalazłem takie telewizory :
euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/lg-55uf778v.bhtml
euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/lg-49uf851v.bhtml
euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/lg-49uf680v.bhtml
euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/lg-49uf675v.bhtml
Bardzo prosiłbym o pomoc, będę wdzięczny !
Pozdrawiam !
Ostatnia edycja: