Jaki telewizor 3D wybrać?

Michau90

New member
Na początku wybrałem LG LW5500 42 cale, udałem się do sklepu, a tamtejszy specjalista wybił mnie z tropu. Jeden polecał Sony 40 calowy z aktywnym 3d, kolejny Toshibe TL838G, również z aktywnym 3D. Mówiąc szczerze nie jestem znawcą i prosiłbym o podpowiedzi w języku zrozumiałym dla laika;) Interesują mnie telewizory 42 calowe, ewentualnie 46.
Pozdrawiam

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Ale napisz proszę ile czasu % zamierzasz korzystać z 3D ?
Skąd będziesz miał filmy 3D ?
Jakie masz warunki w mieszkaniu ?
Jaka klasa cenowa?

Michau90

New member
W ramach możliwości chciałbym korzystać z niego tak często jak będzie to możliwe. Do telewizora chcę wziąć dobrą telewizje cyfrową gdzie będzie możliwość wypróbowania sprzętu. Od miejsca oglądania do ściany na której docelowo ma znajdować się telewizor jest ok 4m. Chciałbym się zmieścić w 3000 zł, ale trochę nad również będzie do zaakceptowania.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Trzeba się przypominać . Wątków jest setki dziennie, po kilku dniach tysiące . Więc może się tak stać że się w ferworze walki ominie. Wówczas wystarczy się przypomnieć lub napisać na PW. Nikt nie odchodzi z pustymi rękoma.

Raikage

New member
Michau90 jeśli chodzi o 3D to ja wybrałem LG z pasywnym 3D z jednego prostego względu od aktywnego 3D po kilkunastu minutach zaczynał mnie łeb napier****ć plus cena i wygoda korzystania z okularów pasywnych.

Do góry