Jaki telewizor 3D - 32cale

wiktor96

New member
Witam.Noszę się z zamiarem kupna TV 3D o przekątnej 32 cali.Zastanawiam się pomiędzy LG 32LM620S oraz Samsung UE32ES6100
Czy któryś z tych modeli jest wart polecenia a jeśli nie to czy coś lepszego się w tej cenie znajdzie?

wiktor96

New member
Hmm.Teraz zastanawiam się nad ciut wyższymi modelami w serii czyli Samsungu UE-32ES6800 oraz LG 32LM660S, co do tego Philipsa to ważnym aspektem przy wyborze TV jest również wygląd a ten w Philipsie za bardzo mi nie podchodzi.

wiktor96

New member
Ten Philips 32PFL6007K jest nawet niezły ale nie wiem dlaczego ale to LG bardziej mi się podoba, ramka wygląda jakby miała ze 2mm, podobnie Samsung tylko tam w zestawie nie ma okularów a nie uśmiecha mi się wydawać kolejnych 2 stów za 2 pary.I mam pytanko co jest nie tak w tym LG?

DaRcO

Banned
PoGoogluj chociaż z zapytaniami jak są produkowane te tv, to ci się włos zjeży na głowie, co pracownicy w Polskich fabrykach LG wyjawiają jakie tam jest podejście do jakości. Na zewnątrz super, ale w środku syf. Myślisz dlaczego są najtańsi? Popieraj w miarę możliwości europejskie firmy a nie pasiesz skośnookich i im prace dajesz. Przyjmij się do nich na taśmę za minimalną pensje, to Ci się odechce ich raz na zawsze.

Nawet niżej masz wątek o wadliwej serii LG, bo u nich możesz się spodziewać wszystkiego i jak trafisz dobre no to masz szczęście.
Jedynie matryce muszą produkować dobrze, bo tam sterylność jest wymagana i Apple ich kontroluje, więc muszą się pilnować.

A ramka w Philipsie ma 1 mm, bo reszta to szkło rantu matrycy.

Ostatnia edycja:

wiktor96

New member
Czyli mówicie że ten LG to nie jest dobry wybór?OK, a ten Samsung UE32ES6800, jak u niego z jakością obrazu bo nie mogę żadnego testu znaleźć?

wiktor96

New member
I takie ostatnie pytanko, co jest nie tak w tym LG że go nie polecacie?LG mi się podoba i muszę mieć powód dla którego musiałbym go skreślić.

Ostatnia edycja:
Do góry