Jaki telewizor? 32"

woron1

New member
Witam wszystkich, jako iż sam za bardzo nie znam się na telewizorach, chciałem poprosić o pomoc w wyborze jednego z nich. Nie wiem czy to ważne ale telewizor będzie podpięty tylko pod dekoder telewizyjny (żadnego kina domowego ani dvd nie będzie). Wymagania mam tylko takie żeby miał 32", kosztował do 1500zł, żeby miał przyzwoity obraz i żeby wytrzymał kilka lat. Przygotowałem kilka propozycji. Jeżeli możecie to wypiszcie w punktach kolejność od najlepszego do najgorszego i czy warto płacić np. prawie 300zł więcej za ten najdroższy w porównaniu do najtańszego. Najlepiej prosiłbym o krótkie uzasadnienie.

Edit: Jako że nie mam 5 wypowiedzi nie mogę dodawać linków, także prosiłbym o skopiowanie poniższego linku i wklejenie go do swojej przeglądarki.

pokazywarka.pl/pcivdg/

Ostatnia edycja:

woron1

New member
Chętnie bym się na niego skusił ale po pierwsze przekracza mój budżet, a po drugie ma 37", a ja poszukuję 32", bo niestety większy mi nie wejdzie.

woron1

New member
Rzeczywiście, ale w sklepach nie daleko mnie jego ceny wahają się w granicach 2000zł. Jest to dla mnie za dużo, maksymalnie mogę wydać 1500zł.

Edit: najchętniej bym prosił o napisanie który z podanych w pierwszym linku jest najlepszy.

Ostatnia edycja:
Do góry