BaliGdynia
Banned
Posiadam Denon AVR-X3200W podłączone mam z
Dali zensor7/vokal/zensor1/zensor1 czyli system 7.0
Zensor1 stoją na standach na wysokości 90cm prawie wysokość ucha jak się siedzi, na dzisiaj nie mam jak zamontować pod sufitem wiedz standy na razie super sprawują się.
Brak suba a to z tego względu iż troszkę do bani miałem sub i go pogoniłem, miałem Dali e9f troszkę był mały i jakoś dziwnie się zgrywał z zestawem.
Niby był ale czegoś brakowało....
Mam 25m2 pokój muzyka/filmy to 50/50
Generalnie miałem tez dylemat między Marantz NR6010 a DenonAWR-X3200W ale jednak wybór padł na Denon bo zakupiłem go po okazyjnej cenie i naprawdę jestem z niego bardzo zadowolony.
Zestaw Dali też jest super i z ręką na sercu mogę polecić takie zestawienie
....ale ....ale
teraz ja mam problem czy:
Dali E12F czy Sumiko S.9
CZY KTOŚ MOŻE WYPOWIEDZIEĆ SIĘ NA TEMAT TYCH SUBWOOFERÓW????
Chodzi mi generalnie o dzwięk bo o ich parametrach dosyć się już naczytałem a niestety nie mam nijak ich ze sobą porównać.....
Dali zensor7/vokal/zensor1/zensor1 czyli system 7.0
Zensor1 stoją na standach na wysokości 90cm prawie wysokość ucha jak się siedzi, na dzisiaj nie mam jak zamontować pod sufitem wiedz standy na razie super sprawują się.
Brak suba a to z tego względu iż troszkę do bani miałem sub i go pogoniłem, miałem Dali e9f troszkę był mały i jakoś dziwnie się zgrywał z zestawem.
Niby był ale czegoś brakowało....
Mam 25m2 pokój muzyka/filmy to 50/50
Generalnie miałem tez dylemat między Marantz NR6010 a DenonAWR-X3200W ale jednak wybór padł na Denon bo zakupiłem go po okazyjnej cenie i naprawdę jestem z niego bardzo zadowolony.
Zestaw Dali też jest super i z ręką na sercu mogę polecić takie zestawienie
....ale ....ale
teraz ja mam problem czy:
Dali E12F czy Sumiko S.9
CZY KTOŚ MOŻE WYPOWIEDZIEĆ SIĘ NA TEMAT TYCH SUBWOOFERÓW????
Chodzi mi generalnie o dzwięk bo o ich parametrach dosyć się już naczytałem a niestety nie mam nijak ich ze sobą porównać.....