Witam to mój pierwszy post na tym forum a wiec na początek witam wszystkich. A więc mój problem polega na wyborze subwoofera aktywnego do pokoju o wymiarach 4,5m na 3,5m. Kolumny jakie posiadam to kolumny AIWA 2 fronty podłogowe sx-tf30 centralny sx-tc30 oraz efektowe 2 tylne sx-tr30 wszystko co dziwne wyprodukowano Tokio Japan amplituner na ktorym to smiga to Yamaha rx-v396rds. A wec do rzeczy szukałem, czytałem już sporo na temat tanich subów i moje pytanie który z nich najlepiej sie sprawdzi w moim prawie 16m2 pokoju (mało mebli) w kinie domowym. Mam mozliwośc kupienia nowe jamo sub 200 za niecale 500zł czy dał by sobie rade w takim pokoju czytałem tez o innych ale wolał bym oprzec sie o waszych opiniach.
W ostateczności jeśli jamo lub cos z tanszych subów nie da rady mogę poczekac i dozbierac do magnat monitor 300a ale to już przekracza mój skromny budżet 500zł.
W ostateczności jeśli jamo lub cos z tanszych subów nie da rady mogę poczekac i dozbierac do magnat monitor 300a ale to już przekracza mój skromny budżet 500zł.