Acera odrzuć na samym początku (słaba jakośc obrazu, szczegółów), co do Benka musisz sprawdzić efekt tęczy na własne oczy - W600 ma największą tęczę ze wszystkich tu podanych, po za tym przy takiej jasności zapomnij o dobrej czerni (proje nawet za 10-15k zł mają jasnośc góra do 1600 lumenów).
Optoma HD65 jest to jeden z lepszych i najpopularniejszych 720p na rynku, zabacz zagraniczne fora czy Youtube, widziałęm zdjęcia HD65 z dużym przebiegiem lampy, a mimo to obraz nadal był b.dobry - HD600x jako że jest nowszy, powinien być spokojnie w pobliżu tej jakości.
Co do lampy to jest możliwość regeneracji starej w granicach 400 zł, więc problem z drogą lampą znika
Więc moją opinie już znasz k:
No to chyba przekonałeś mnie do HD600x
Już nawet znalazłem dość ciekawą ofertę:
Niestety jeszcze linków nie mogę załączyć ale jest on w sklepie pixmania.co.uk CENA: 452.10 GBP (Z przesyłką)
Kod:
452.10 GBP jest warte 2210 PLN.
Przelicznik (GBP/PLN) wynosi 4.8883.
Wartość średnia 1 GBP z 2010-08-24 to 4.8883 zł.
Projektora używał będę głównie do filmów, sporadycznie X360. Więc licząc że codziennie będę używał go przez 2h to wiedząc że lampa pociągnie około 3,000h to spokojnie wytrzyma przez 4 lata dzień w dzień oglądania A wiadomo że na początku będzie to nowość więc zapewne będzie używany często ale z biegiem czasu nie przekroczę 14h na tydzień