Poszukuję programu, który pozwoli na wybranie punktu A i B z dokładnością do klatki i przytnie wideo bez konieczności konwertowania go. Oczywiście darmowy. Testowałem już z 7 softów i albo dodają jakieś debilne znaki wodne, albo nie ma opcji "skopiowania formatu", trzeba wybrać jakiś tryb kodowania na nowo, co jest bzdurą, jeśli ktoś tego nie potrzebuje...
Ogólnie zawsze pracuję w Avidemux, tylko nie wiedzieć czemu, tym razem program non stop wywala mi błąd w czasie zapisu, jeśli ustawię przycinanie wideo to jest to zawsze przy czasie 4:43, a gdy bez przycinania to przu ok 30 minutach. Nie wiem o co chodzi, nigdy nie miałem takich problemów. Ostatecznie nie kończy prawidłowo pracy :/
Ogólnie zawsze pracuję w Avidemux, tylko nie wiedzieć czemu, tym razem program non stop wywala mi błąd w czasie zapisu, jeśli ustawię przycinanie wideo to jest to zawsze przy czasie 4:43, a gdy bez przycinania to przu ok 30 minutach. Nie wiem o co chodzi, nigdy nie miałem takich problemów. Ostatecznie nie kończy prawidłowo pracy :/

Ostatnia edycja: