I się napociłeś niepotrzebnie, bo ten minled to nie qled, to po pierwsze. Zresztą moje pytanie było konkretne, a ty nie udzieliłeś mi odpowiedzi
Widziałeś ten tv na żywo? Obojętnie czy w dzień czy w nocy. Z jakich powodów uważasz ze będzie miał on przewagę w obrazie?
Po drugie zgrywasz tu wielkiego testera i starasz się doradzić koledze, a jedyne czym się posiłkujesz to jakieś bzdety o qledach i oledach również (tv może się przypomnieć o przerwie na kompensację po 4 godz:fool
czyli co mam wtedy przestać oglądać? Kto to pisze w ogóle?
Pytanie jest czy lepszy będzie LG C22 czy PML 9363. Wszyscy wiemy (chyba oprócz ciebie) z czym zmagały się miniledy Philipsa w zeszłym roku i dlatego pytam, na jakiej podstawie twierdzisz że będzie on lepszym wyborem pod preferencje Ignasia? Podobno jest lepiej, ale trzeba zwrócić uwagę choćby na brak wsparcia DV dla 120Hz. Ty nie czytasz potrzeb, tylko z góry powielasz puste slogany LCD lepszy w dzięń, a Oled tylko po ciemku
Uczepiłeś się tych nitów i uważasz, że to jest problem w codziennym użytkowaniu Oleda, a tak naprawdę nie widziałeś ani jednego, ani drugiego tv więc po co człowiekowi doradzasz? Właściwie to wprowadzasz jedynie zamęt.
Ignaś wg mnie bierz tegorocznego Oleda 65 na matrycy EVO. Jakość bez żadnych kompromisów. Tv do wszystkiego