Jestem tu nowy wiec witam serdecznie wszystkich uzytkownikow. Postanowilem sie zarejestrowac , gdyz mam pewien problem i mam nadzieje ze ktos mi pomoze.
Szukam jakiegos odtwarzacza Cd w kwocie do 1200 Pln. Moj poprzedni Cd , dosc leciwy , ale gral moim zdaniem pieknie - Pioneer pds 802 wyzional ducha.
Pozostale elementy toru to Pioneer A 777, Klipsch rf 26.
Dodam ,ze calosc grala dla mnie naprawde bardzo ladnie i nie chcialbym zrobic wtopy z nowym cd.
Posiadam jeszcze nizszy model cd Pioneera Pds 501 , ale gra kiepsko i bez polotu.
Szukam odtwarzacza cd , ktory by gral podobnie, do Pds 802, czyli brzmienie dosc konturowe (dobry bas i sopran) z dobra stereofonia , przestrzennoscia i dynamika.
Muzyka jakiej slucham to wszelkie odmiany Rocka , pop.
Na placu boju znalazly sie Cd:
1. Pioneer Pds 30
2. Denon Dcd 720
3. Yamaha Cds 300
4. Cambridge Audio Topaz cd 10
Co byscie mogli Panie i Panowie polecic? A moze jakis inny cd w tej cenie? Niestety nie mam za bardzo jak dokonac odsluchu (gdybym mial to nie zawracalbym wam gitary
)
Pozdrawiam...
Szukam jakiegos odtwarzacza Cd w kwocie do 1200 Pln. Moj poprzedni Cd , dosc leciwy , ale gral moim zdaniem pieknie - Pioneer pds 802 wyzional ducha.
Pozostale elementy toru to Pioneer A 777, Klipsch rf 26.
Dodam ,ze calosc grala dla mnie naprawde bardzo ladnie i nie chcialbym zrobic wtopy z nowym cd.
Posiadam jeszcze nizszy model cd Pioneera Pds 501 , ale gra kiepsko i bez polotu.
Szukam odtwarzacza cd , ktory by gral podobnie, do Pds 802, czyli brzmienie dosc konturowe (dobry bas i sopran) z dobra stereofonia , przestrzennoscia i dynamika.
Muzyka jakiej slucham to wszelkie odmiany Rocka , pop.
Na placu boju znalazly sie Cd:
1. Pioneer Pds 30
2. Denon Dcd 720
3. Yamaha Cds 300
4. Cambridge Audio Topaz cd 10
Co byscie mogli Panie i Panowie polecic? A moze jakis inny cd w tej cenie? Niestety nie mam za bardzo jak dokonac odsluchu (gdybym mial to nie zawracalbym wam gitary
Pozdrawiam...
Ostatnia edycja: