Witam! No jak dla mnie- pierwszy!
M markiz New member Czerwiec 17, 2007 #522 Obraz No 2 jest git,bardziej nasycony-ciekawe jakie to są ustawienia (początkowe czy końcowe ?) czy jeszcze można je podkręcić ? pozdrawiam.
Obraz No 2 jest git,bardziej nasycony-ciekawe jakie to są ustawienia (początkowe czy końcowe ?) czy jeszcze można je podkręcić ? pozdrawiam.
M michk New member Czerwiec 17, 2007 #523 Pierwszy, zdecydowanie pierwszy Bardziej żywe kolory przemawiają za 1
M mackoj New member Czerwiec 17, 2007 #525 Na pierwszy rzut oka to pierwszy, ale po (krótkiej) chwili mam wrazenie, ze to tak jakbym w swoim panasie wlaczyl tryb Dynamiczny: nie da sie w tym trybie nic ogladac....
Na pierwszy rzut oka to pierwszy, ale po (krótkiej) chwili mam wrazenie, ze to tak jakbym w swoim panasie wlaczyl tryb Dynamiczny: nie da sie w tym trybie nic ogladac....
P pabblo4 New member Czerwiec 17, 2007 #533 Jak dla mnie to drugi - dużo bardziej naturalny od pierwszego
L Leon45 New member Czerwiec 17, 2007 #534 Jesli chodzi zdjęcie to jedna sprawa jesli chodzi o obraz w tv to druga sprawa w TV nie dostrzegamy tylu szczegółów.
Jesli chodzi zdjęcie to jedna sprawa jesli chodzi o obraz w tv to druga sprawa w TV nie dostrzegamy tylu szczegółów.
R RaAaF New member Czerwiec 17, 2007 #539 hm.. Wybieram pierwszy - podobny efekt osiąga się na fotgrafiach zakładając odpowiedni filtr (błękit nieba).
hm.. Wybieram pierwszy - podobny efekt osiąga się na fotgrafiach zakładając odpowiedni filtr (błękit nieba).