Jaki model wybrać

skalek20

New member
Chce sobie zakupic telewizor plazmowy 42 cale i nie wiem jaki czytając pare tematów tu na forum troche sie dowiedzialem lecz tak chciałbym taki telewizor który bezie dobry :
-jakosc obrazu do filmów by byla bardzo dobra i do konsoli dobra np do x-boxa 360 albo PS3 bo konsolke tez chce sobie zakupic kompa ani laptopa nie bedę podłączać chyba że czasem tam przez TV-Outa ale nic więcej
-do ceny 4500 albo 4000 tak
-w miare ładny nie jakiś koslawy
-żeby miał w miare dużą żywotność

Może ktoś mi poradzi który byłby dla mnie najlepszy :)

z góry thx

matizx

New member
Proponuję LG PC1R,mam takie cacko i jestem bardzo zadowolony.
Cena ok 4.000, obraz bardzo dobry, wczoraj miałem rozruch tunera HD i powiem szczerze "miska mi opadła" jak zobaczyłem mecz Everton z Man U.
W razie pytań wal na gg 5022032

pozdrawiam
matizx

skalek20

New member
Oka tak więc musze teraz tylko go znaleźć na zywo i oblukac czy ładny jest ;]

wczoraj też patrzyłem na te Samsungi i byłem u kumpeli i Ona miała takiego Samsunga ale 37 i jak przełączała kanały to coś długo się przełączały i ten pilot taki dziki ciekawe jak u LG :)

z góry thx chłopaki

skalek20

New member
Hmm znalazłem dzis model
Panasonic 42pv60E
i niektórzy na tym forum mówią że np plazmy to w kolejnosci sa tak

1.Panasonic
2.Samsung
3.LG
Nom i teraz nie wiem tak mi wszystko mieszają ze nei wiem co wreszcie wybrac a to w końcu nie tak mało kasy to cacko kosztuje wiec nie chce żałować
prosze o rade

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
witam
ocena nie jest jednoznaczna - bo ceny wyjściowe też są różne.
W klasie 4000 zł - LG i Samsung
w klasie do 5000 zł Panasonic
w wyższych klasach cenowych - Loewe ,Pioneer , Nec, Hitachi
Do Twoich celów - LG w klasie cenowej będzie wystarczające.
pozdrawiam

setunia

New member
Bez reklam
Jeśli wyglad ma znaczenie, najlepiej wstepnie znależć w sklepach internetowych "ładne" modele. To zawęzi bardzo grono faworytów i ułatwi podpowiedzi. Pozdrawiam.

Do góry